facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spoedeisende Hulp (SEH)

Adres: Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31735532000
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Henri Dunantstraat 1
Postcode: 5223 GZ



op zoek naar gerelateerd: Spoedeisende hulp telefoonnummer, Spoedeisende Hulp Den Bosch, Spoedeisende hulp Oss, Huisartsenpost, Op de spoedeisende hulp boek, Spoedeisende hulp Engels, Spoedeisende hulp informatie, Huisartsenpost Zaltbommel
Recensies
Vriendelijke en deskundige zorg. Helaas met mijn moeder al meerdere malen de spoedeisende hulp van het JBZ bezocht. De zorg is kundig en betrokken. Ondanks de drukte is er aandacht en tijd voor vragen van de patiënt en de familie. Wanneer je er langer moet verblijven krijg je als patiënt en familie een broodje met koffie of thee aangeboden. Vooral de vriendelijke en betrokken houding van het personeel is erg prettig!
De telefoniste zijn zelf ingenomen, luisteren niet, kunnen zicht niet verplaatsen in anderen... Verschuilen zich achter regeltjes.... Wat een zooitje ongeregeld. De slechtste spoedpost van NL!!!!!
Vreselijk ! Bij ontslag van de EHH afdeling kun je 45 minuten wachten voor iemand de draden van de apparatuur haalt en je op weg helpt. Hiervan iets zeggen stuit op een muur van protest 'ik heb maar twee handen'. Nou die moeten dan maar sneller wapperen wat mij betreft óf personeel erbij, maar gedoe achter de schermen mag uiteraard nooit ten koste van de patiënt/cliënt gaan. Je werd in een rolstoel naar de behandelzaal gebracht maar wanneer je kunt gaan is die rolstoel zoek en moet iemand er een beneden gaan zoeken. 10 minuten tegen een muur geleund alvorens weg te kunnen. Wat een aanfluiting dit ziekenhuis - in ieder opzicht. Je komt er zieker uit dan je kwam.
Vrijdag 14 Juni 2019 huisartsenpost cq SEH bezocht ivm schouderblessure na een val. Eerste hulp en foto van de schouder ging vrij voorspoedig. De foto gaf aan dat er twee botbreuken zijn in de kop van de schouder. De arts dient dit nog te beoordelen.Indicatie wachttijd ongeveer 1 -2 uur. De wachttijd duurde ruim 4 uren voordat de arts kwam. Conclusie inderdaad 2 breuken in de kop van de schouder. Het wachten op een arts met behoorlijke pijn is 4 uur wachten erg lang.
Vorige week op een dinsdag avond hier geweest na een doe-het-zelf ongelukje. Wij zijn snel geholpen door deskundige en vriendelijke medewerkers. De hele afdeling was schoon en netjes. Het is begrijpelijk dat voornamelijk gefrustreerde mensen hier een review achterlaten, maar bij deze ook een positief tegengeluid.
Wat een dom volk op de seh...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid