facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spoed Energie

Spoed Energie

Info

Hangt een dreigende afsluiting boven uw hoofd? Heeft u (zonder borg) met spoed een energieleverancier nodig?

SpoedEnergie.nl werkt samen met alle energieleverancier en is de voordeligste spoed bemiddelaar van Nederland.

Bel 033 200 3023 voor direct co



"$POED €NERGIE24uur per dag GRATIS ensnel een OFFERTE aanvragen via $poed €nergie.Spoed Energie heeft 5 sterren in categorie energie vergelijken & groene energieleveranciers. Zie onze review kanalen.Eerlijk en Vertrouwd. Daar zijn we trots op!Voor consumenten, bedrijven en bewindvoerders en MKB/PARTICULIER.Ons team kan op voorhand controleren of u een waarborg wordt gevraagd en welke energieleveranciers er beschikbaar zijn. Wij helpen u ook wanneer u onterecht bent overgestapt bijv. door een callcenter die u ongevraagd heeft opgebeld en een contract heeft opgedrongen. Ook vergelijken wij met spoed energieprijzen bij alle energieleveranciers. BEL O85 O8O 56.76"
Adres: Korunahof 18, 5551DE Valkenswaard
Telefoonnummer: +31332003023
Stad: Valkenswaard
Route: Korunahof 18
Postcode: 5551DE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inhuizing energie, Energie leverancier zonder waarborgsom, Nieuwe energieleverancier na afsluiting, Shell Energy spoedaanvraag, Energie borg, Energie aanvraag, Energie aansluiten, Coolblue Energie spoed
Recensies
Ik had met spoed een leverancier nodig. Ik ben geweldig geholpen door Bart, hij heeft me direct kunnen aanmelden zonder waarborg. Ga nu met een goed gevoel het weekend in!
Door omstandigheden bleek ik bij geen een energieleverancier te zitten en zou ik afgesloten worden maar Omdat Rick van spoed energie mij zo goed en snel heeft geholpen met een nieuw energieleverancier. Rick heeft kunnen voor komen dat ik afgesloten zou worden van stroom en gas. Ik ben spoed energie zo dankbaar dat zelfs op vrijdagavond binnen 24 uur gas en stroom had en niet in de kou zou zitten. Dank jullie wel voor de service en ik raad spoed energie aan iedereen aan nogmaals dank jullie wel.
Heel goed geholpen door de heer van Zon, met zijn uitmuntende stem weet hij menig persoon te overtuigen. Echter een kleine kanttekening, s avonds de auto alsjeblieft wel binnen de daarvoor bestemde lijntjes parkeren. Verder een top bedrijf kan het iedereen aanraden mensen die in trouble zitten met betrekking tot energie.
Wel binnen 2 minuten een contract onder voete geschoven maar als je eraf wilt kost het je teminste 40 uur in 2 weken tijd. Klanten service is minimaal 30 minuten wachten of je wordt weg gedrukt als je net aan de lijn bent. Uiteindelijk moest ik een aangetekende brief sturen omdat ze niet meer reageren via de mail en bellen duurde gewoon te lang en kwamen we niet verder.
Op eens zat ik met handen in mijn haren door een issue met energieleverancier Essent die mij uiteindelijk doorverwees naar spoed energie & bewind. Mijn allereerste kennismaking met Spoed Energie was een zeer aangename, vriendelijk en uiterst beleefde mannenstem en die stelde mij dusdanig gerust en kreeg mij zo kalm dat ik er super dankbaar voor ben! Mijn ervaring: Zeer tevreden mede door efficientie waarmee mijn verzoek tot spoedlevering werd geregeld. Voor een ieder om wat voor reden dan ook, die op zeer korte termijn en ZONDER borgstelling energie geleverd wenst te krijgen zou ik SPOED energie aanraden!! TOP !! Alexandra
Top geholpen. Duideijk en transparant verhaal. We hebben meerdere gesprekken gevoerd en onze beslissing is niet over 1 dag ijs gegaan. We werden netjes door Tjalf te woord gestaan en alles is keurig uitgelegd. We hebben de beslissing genomen om over te stappen nadat onze leverancier failliet is gegaan.
Goede snelle hulp zonder dat ze gek werden van mijn ongeduldige telefoontjes, om nog even persoonlijk af te sluiten bart grote dank voor je hulp ga zo door
Ik ben heel tevreden hoe ik door Tjalf ben geholpen en ook super vlug ik wen jullie veel succes met je goeie werk
Ik heb spoedenergie gevonden doordat ik telefonisch benaderd ben door een andere energieleverancier die me een goedkoper contract bij een andere leverancier aanbood. Hij wist zoveel gegevens dat ik hierin mee ging. Helaas bleek het duurder uit te vallen en had ik er geen goed gevoel bij. Door op Google te zoeken bleek de betrouwbaarheid van dit bedrijf dan ook niet goed. Ik kwam via Google bij spoedenergie energieklachten.nl terecht en werd door Rick via de chat goed geïnformeerd over wat ik kon doen. Ik kon teruggaan naar mijn oude leverancier met boetevergoeding; dus het kostte mij niks. Zo blij mee! Dank je wel Rick voor je goede zorgen en onafhankelijke adviezen.
Heel fijn geholpen. Het contract was snel opgesteld en Bart had ook een luisterend oor voor mijn verhaal. Zeker 5 sterren waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid