facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor sPitch

sPitch

Info

Altijd de volle aandacht | sPitch

Geschiedenis

sPitch levert...

sPitch levert sinds 2010 een waardevolle bijdrage aan groeiende ambities in de veranderende digitale wereld van morgen. Onze drijfveren? Door de juiste focus, een slimme inzet van online marketing en uitblinkende uitvoering op detailniveau, de klant van morgen bereiken! Vanuit Arnhem (NL) en Budapest (HU) hebben wij ons als doel gesteld anderen te helpen bij het realiseren van doelstellingen door de juiste inzet van on- en offline middelen. Uitgangspunt? Met doelgerichte campagnes conversie verbeteren en waarde toevoegen voor scherpe prijzen. Geen loze woorden of beloften maar aantoonbaar resultaat!

Graag komen we langs, analyseren we jouw on- en offline omgeving, vertellen we wat beter kan en hoe we dat gaan bereiken. Zo leveren we een zeer effectieve bijdrage aan je doelstellingen en online ambities.

sPitch helpt ondernemers groeien



"sPitch helpt bedrijven succesvol te zijn en te blijven bij de noodzakelijke digitale transformatie door de juiste inzet van online en offline middelen. sPitch helpt bedrijven gerichter te kijken en te handelen. Het is een uitdaging om in een tijdperk waarin gedrag zo scherp wordt gestuurd onbevangen naar de wereld te blijven kijken en zo op te vallen."
Adres: Velperweg 67, 6824BG Arnhem
Telefoonnummer: 026-7851709
Stad: Arnhem
Route: Velperweg 67
Postcode: 6824BG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pop-out Pop-out 2 km Mijn eerste ervaring met WATTSUN was zeer geslaagd. Ik heb bij de organisatie van een...
SØRS Creative Communications SØRS Creative Communications 4 km Sørs bestaat al meer dan 20 jaar en is het type full-service reclamebureau, waar de c...
Bloemen bij Joey Bloemen bij Joey 6 km Top service! Denkt mee in vorm, invulling en gelegenheid. Of het nu een boeket bloeme...
Steevensz Designs Steevensz Designs 6 km Voor o.a. autoreclame, raamfolie, gevelreclame, raamdecoratie en magneetborden.
Denkweb Fotografie en Projectdiensten Denkweb Fotografie en Projectdiensten 8 km Denkweb Fotografie & Projectdiensten
Apex inbound marketing Apex inbound marketing 9 km Apex inbound marketing houdt zich vooral bezig met marketing via social media zoals F...
MG Design MG Design 46 km Reclame/Marketing, Social media beheer & Websites
Recensies
Veel websites die ik ontwikkel worden opgeleverd volgens afspraak en vervolgens blijven de commerciële resultaten uit. Dit is niet alleen zonde van de investering, maar geeft ook weinig voldoening. De bouw van een website is slechts de basis van het succes ervan. Matthieu van sPitch heb ik leren kennen bij het uitvoeren van een project voor een gezamenlijke opdrachtgever. De ontwikkeling van de website was mijn verantwoordelijkheid. Ervoor zorgen dat er bezoekers kwamen en daarna conversies volgden, die van Matthieu. De opdrachtgever had een traditionele invalshoek, waardoor het soms lastig was om de ideeën van Matthieu te implementeren. Langzaam maar zeker raakte de opdrachtgever overtuigd van de plannen van Matthieu. Naarmate de overtuiging groeide, stegen ook de resultaten van de website. Na dit project is de samenwerking in stand gebleven en voeren we regelmatig samen projecten uit. Ik raad Matthieu aan bij mijn opdrachtgevers, niet alleen omdat ik voor de opdrachtgever het beste resultaat wil, maar ook omdat ik eer van mijn werk wil. Op geheel eigen wijze slaagt Matthieu erin om het gewenste resultaat te halen. Of het gaat om een betere positie in organische zoekresultaten van Google, of een kosten efficiënte AdWords campagne, Matthieu weet het project op de juiste manier aan te vliegen.
Recent in dienst bij sPitch. Hoe sPitch te werk gaat met hun klanten en hen altijd met de volle aandacht benadert vind ik top, uniek en profesioneel. Naar mijn mening kunnen veel bedrijven van de aanpak van sPitch leren en daarom heb ik deze keuze gemaakt om mijzelf verder te ontwikkelen bij sPitch.
sPitch, Matthieu in het bijzonder, is verreweg de beste online marketeer die ik ken. Eigenwijs, maar gefocust op het behalen van resultaat. Ik kan je het zeker aanbevelen om met sPitch te gaan werken als je je online marketing naar een hoog niveau wil tillen!
Voor diverse projecten hebben we gebruik gemaakt van de expertise van sPitch voor online marketing opdrachten. De samenwerking heb ik als positief ervaren. Project is positief afgerond. Ze zijn flexibel en doen meer dan dat ze beloven.
Matthieu is een ambitieuze en fijne gozer. Hij heeft kennis van zaken en is altijd bezig om in zijn vakgebied voorloper te zijn. Hij heeft tijd voor vragen en, nog belangrijker, hij maakt tijd vrij om de antwoorden te vinden, al dan niet direct te geven. Matthieu helpt mee, denkt mee en is altijd enthousiast. Dat maakt het prettig samenwerken.
Flexibel, schakelen snel en leveren aantoonbare resultaten voor een marktconform tarief. Bij volgende online marketing vraagstukken maak ik graag wederom gebruik van de diensten van sPitch.
Fijne ervaring met sPitch Online marketing. Zeer goed geholpen door een enthousiast team van professionals.
Gastvrij, goed geholpen, relaxte sfeer. Zeer bereid bij het helpen van marketing en communicatie vraagstukken met als resultaat dat we veel leads hebben gegenereerd.
SLECHTE ervaring! De letterlijke bewoording van ze was 'kies graag voor de weg van de meeste weerstand'... Onnodig en geen aanrader...
Super fijne ervaring mee. Leveren kwaliteit, werken snel en flexibel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid