facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spirituele Webwinkel

Spirituele Webwinkel

Info

Spirituele Webwinkel voor al uw spirituele producten en cadeaus. Spirituele Webwinkel is een online spirituele winkel die voorziet in de hedendaagse toenemende interesse in spiritualiteit.

Geschiedenis

Ariadne Healing is (voornamelijk) online praktijk voor spirituele en alternatieve geneeswijzen. Hier kunt U terecht voor online workshops en consulten zoals magnetiseren, numerologie, healing & reading, pendelen en meer. U kunt bij ons terecht voor inzicht en advies in de spirituele wereld en voor natuurlijke geneeswijzen bij klachten. Daarnaast hebben wij een webwinkel met prachtige en eerlijke producten die op een liefdevolle en energetische manier voor u gekozen worden, zowel bij onze leveranciers als wanneer wij uw bestelling klaar maken voor verzending. Ariadne Healing staat ook op beurzen en jaarmarkten. Tevens organiseren wij ook onze eigen Spirituele beurs. Kijkt u rustig rond op onze site en laat de liefde volle energie u omringen. Voor vragen kunt u ons altijd een mail sturen.

Adres: Kromsteeg 43, 5331 AJ Kerkdriel
Telefoonnummer: +31 6 28520740
Stad: Kerkdriel
Route: Kromsteeg 43
Postcode: 5331 AJ


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Recensies
Ik kon langskomen op afspraak. Ik kwam voor een aantal geschenk hartjes met de tekst Voor altijd in ons hart. Uiteindelijk heb ik ook 2 fijne geuren wierook meegenomen en 3 mooie boeken. Er werd de tijd genomen voor al mijn vragen en om rustig rond te kijken. Ik kom zeker nog eens terug!
ik kocht hier de wierrook van Moeders Geuren. de cadeauverpakkingen omdat dat kleine zijn en die zijn ideaal voor in een kleine ruimte! Werd keurig op tijd geleverd en in prima conditie.
Op 23 november een bestelling geplaatst, betaald en bevestiging ontvangen. Tot op heden niets geleverd. Geen contact te krijgen via mail, sms, whatsapp of telefoon. Ik ben bang dat ik opgelicht ben door deze webwinkel.
Een prachtige seleniet lamp besteld. Nog mooier dan op de foto! Op zaterdag besteld en op dinsdag binnen. Ben er heel erg blij mee.
Bestelling nog steeds niet verzonden. Ik wacht al anderhalve week. Poging gedaan op hen te bereiken via mail, chat, telefoon. Helaas onbereikbaar.
Fijne webwinkel met een ruime keuze aan spirituele artikelen voor jong en oud. Het pakket was stevig en goed verpakt, met een prima service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid