facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spiritueel Coach Esther Stevens

Spiritueel Coach Esther Stevens

Info

Esther geeft readings, spirituele teachings/ coaching in regio Amsterdam/Gooi&Vechtstreken. In het gebouw van Fitness Centre Health&Wellness te Weesp houdt zij praktijk

Geschiedenis

Op zoek naar een medium in de Amsterdam, Gooi & Vechtstreken?
In het pittoreske dorpje Weesp heeft zij haar praktijk in het gebouw van Fitness Center Weesp Health & Wellness.

Esther Stevens is een medium en zolang zij zich kan herinneren voelt en ziet zij meer. Dit was niet altijd makkelijk, maar na de juiste begeleiding heeft zij haar weg hierin gevonden. Esther heeft haar helende en mediamieke gaven verder ontwikkeld en inmiddels geeft zij al heel wat jaren met veel liefde en plezier readings.

De readings die Esther geeft, geven een blik in het verleden/heden en de toekomst. Daarnaast kan zij contact maken met dierbare overledenen. Zij krijg de informatie door. Esther vindt het heel bijzonder dat zij het “doorgeefluik” mag zijn om mensen te voorzien van inzichten en antwoorden. Mensen laten haar vaak na een sessie weten, dat zij weer richting in het leven hebben gevonden of vertellen haar dat de voorspellingen zijn uitgekomen….

Esther ziet zichzelf 'slechts' als begeleider, waarin iedere client zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen, gezondheid, keuzes en (groei) proces! Esther Stevens doet geen uitspraken die te maken hebben met gezondheid in geval van ziekte. Esther Stevens is geen vervanging is voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist, bezoek daarom altijd een (huis)arts!



"Ben je HSP ondernemer van het leven, coach of coach to be? En verlang je naar meer vrijheid en groei in je leven?Met spirituele coaching, 1 op 1 retraites, opleiding, supervisie voor coaches en de Free Souls Club interactief live en online platform haal jij het beste uit jezelf. Je ontdekt zelf hoe jij jezelf manifesteert en het leven creëert waar jij je gelukkig bij voelt: Meer weten? Plan nu je gratis inzichtsessie."
Adres: Amstellandlaan 80, 1382 CH Weesp
Telefoonnummer: 0031615094051
Stad: Weesp
Route: Amstellandlaan 80
Postcode: 1382 CH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Spiritueel coach opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De verbindingsfabriek De verbindingsfabriek 340 meter De verbindingsfabriek helpt jou om meer contact met jezelf te maken zodat je durft te...
One Fitness Weesp One Fitness Weesp 914 meter Ik ben niet erg tevreden over deze sportschool. Allereerst valt mij op voor de krach...
Britt Edelenbosch Studiekeuze en Loopbaancoaching Britt Edelenbosch Studiekeuze en Loopbaancoa... 1 km Studiekeuze Loopbaancoaching Professionele Ontwikkeling Persoonlijke groei
Trainingsstal Blijpaard Trainingsstal Blijpaard 5 km Personal Horse Training en ruitercoach
German Silva Coaching International German Silva Coaching International 120 km If you can run one minute. You can run a marathon.
Recensies
Bijzonder treffend heeft Esther en 'haar team' de punten in mijn leven benoemd die directe aandacht behoeven. En dat via Zoom! Ik hou het liefst van lijfelijke ontmoetingen omdat ik me niet voor kan stellen dat mijn energie op afstand leesbaar is, maar niks is minder waar. Daarbij had ik een aantal vragen en onderwerpen klaargelegd die, zonder ze te noemen, allemaal beantwoord zijn. Bruikbare adviezen om mee te nemen in mijn dagelijkse leven. Het is ook fascinerend om te zien hoe de computer lijkt stil te vallen als Esther intuned met haar gidsen. Ik heb echt een paar keer gedacht dat de verbinding weg viel... Esther is warm en licht en liefdevol, maar ook direct. Ik voel me gezien en gesteund op een volwassen manier. Ik voel dat ik weer verder kan. In liefde Ammarie
Esther is een fantastische mix van coach als wel medium. Zij weet precies de juiste dingen te vragen en ook het juiste inzicht te geven. Ik ben zowel een weekend bij haar geweest, wat ongelofelijk veel hulp heeft geboden en inzicht. Als dat ik op zakelijk gebied een reading bij haar heb gehad. En beide keren heb ik herkenbare dingen gehoord en kon ik daarna met wijsheid verder gaan. Zeker een aanrader als je vastloopt op welk onderwerp dan ook.
Esther is een zeer professioneel spiritueel coach die ik iedereen die op zoek is naar verlichting kan aanraden. Of het nu gaat om een persoonlijke of een zakelijke zoektocht: Esther is the one!
Gisteren een nieuw jaar Reading bij Esther gehad . 8 jaar geleden heb ik een 3 daagde retraite gehad bij haar en voelde dat het tijd was om terug te gaan naar Esther. Ze heeft mij weer geweldige inzichten gegeven en het is voor mij weer duidelijk geworden waar ik mijn focus moet leggen en hoe ik nog meer in mijn kracht kan komen. Heel erg bedankt en zeker tot snel.
Esther is een fijne, warme vrouw die je op je gemak stelt en vele rake inzichten geeft in persoonlijke situaties die spelen. Dankbaar dat ik deze ervaring heb opgedaan!
Een bijzondere ervaring! Het warme welkom voelt als "thuis" komen. Verhelderende gesprekken en inzichten, het heeft mij verder gebracht. Bedankt Esther
Ik ken Esther al heel wat jaren. Ik kwam haar tegen op FB en haar verhaal maakte mij nieuwsgierig. Ik ging er heel open in en onze eerste ontmoeting voelde gelijk vertrouwd. Esther voelde en voelt de zaken goed aan, is kritisch en puur. Zij zegt niet wat jij wilt horen maar zegt wat zij voelt. En daar moet je het mee doen. Tot op heden zijn de ingevingen allemaal juist . Behalve readings heb ik ook de retraites gedaan en daar leer je echt jezelf kennen en kom je vooral jezelf tegen. Ook mensen uit mijn kringen hebben Esther gevonden. Beste Eshter, Dankjewel jij op mijn pad bent gekomen en dat ik van jou mag leren.
De trance sessie heb ik als heel speciaal ervaren. De dagen na mijn 1 op 1 empowerment retraite kreeg in nieuwe energie en voelde alles lichter. Heerlijk. Nog steeds ervaar ik een soort rust over me heen. Je voelt je bij Esther thuis en vertrouwd. En je komt er sterker uit.
Ik heb vandaag mijn 1e reading gehad bij Esther en wat was het fijn. Bij binnenkomst voelde ik mij vrij direct op mijn gemak en tijdens de reading heerste er een oase van rust. Esther heeft mij heel veel inzicht gegeven en er is mij veel duidelijk geworden. Heel erg bedankt Esther!!!
Een op een coaching/reading. Emotioneel, verhelderend, aangenaam. Een bijzondere, positieve ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid