facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spiritueel Centrum Aurora

"Aurora is opgericht in 1987 als coachingpraktijk. Sinds 1996 zijn hier diverse opleidingstrajecten op HBO-niveau aan toegevoegd waardoor inmiddels duizenden mensen hun leven een zeer positieve wending hebben kunnen geven qua beroep en privé-leven."
Adres: 20 Deken Kemps Laan, 5591 BE Heeze
Telefoonnummer: +31402263399
Stad: Heeze
Route: 20 Deken Kemps Laan
Postcode: 5591 BE


Recensies
Vanaf het begin kom je in een warm bad. Johan geeft je een boost om je leven in eigen hand te pakken. Spiritualiteit voor alledag, wel met 2 voeten op de grond. Ook dank aan Rianne die alles tot in de puntjes regelt. Mensen als Johan en Rianne maken het verschil. Treftwoorden: veel liefde, gedegenheid en accuratesse.
Op deze plek gevonden waar ik al jaren naar op zoek ben, spirituele groei met beide benen op de grond. De liefde en kennis waarmee Johan les geeft en de ondersteuning van Rianne op de achtergrond is echt fantastisch. Op het moment dat je aan de Merkaba lessen begint merk je dat er geen weg meer terug is naar je oude levenswijze.
Vanaf het eerste contact voel je de goedheid van deze lieve mensen en de intentie om je helpen jezelf verder te ontwikkelen. Spiritualiteit op een pragmatische wijze met de voeten stevig gegrond op de aarde. Aanrader!
Bijzonder fijn en goed centrum waar ieder op elk niveau een warm onthaal en krijgt en daar terecht kan voor verschillende opleidingen in persoonlijke groei en meer, aanrader.
Johan heeft gezorgd voor een flinke boost in mijn spirituele groei en een sterke basis voor toekomst.
Het is precies zoals het moet zijn. Toegepaste spiritualiteit in een liefdevolle en meedogende omgeving. Dank je wel, Johan en Rianne!
Dieptewerking, met veel liefde. Gedegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid