facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spirits and More

Spirits and More

Info

Heb je je altijd al afgevraagd wat “sterke drank” eigenlijk is?
Wilt u meer weten over de verschillen tussen Gin, Vodka en jenever? "Like" deze pagina!



"Meerwijnvoorvrouwen is dè online wijnwinkel met de mooiste wijnen en lekkerste cadeau’s.Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen bestellingen worden afgehaald."
Adres: Johan Vermeerstraat 21, 2162 BK Lisse
Telefoonnummer: 0651824806
Stad: Lisse
Route: Johan Vermeerstraat 21
Postcode: 2162 BK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
creScom creScom 1 km Partner voor groei, talentontwikkeling en samenwerking
Alice Care uw zorgprofessional Alice Care uw zorgprofessional 1 km Alice Care is een onderneming die verpleegkundige diensten verleent.
Eetcoaching.nl Eetcoaching.nl 2 km Mooie locatie in het centrum
Kookstudio Cooking4Business.nl Kookstudio Cooking4Business.nl 3 km Kookstudio Cooking4Business is gevestigd op Bedrijvenpark Meer en Duin, Units 337 t/m...
J.G. van Bakel Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf vof J.G. van Bakel Glazenwasserij en Schoonmaakb... 3 km Wij richten ons al 25 jaar op zakelijke dienstverlening in de regio.
Homemade catering op maat Homemade catering op maat 3 km Homemade is top! Wat een fijne mensen. Het eten tijdens onze bruiloft was heerlijk en...
Tulipbicycletour.com Tulipbicycletour.com 3 km Een geslaagde tulipsafari een bezoekje aan de kerk en de de watermolen. En de laatst...
Recensies
Heerlijke mooie wijnen, net even anders, waardoor je echt iets moois kunt presenteren. Goed advies ook van de eigenaresse! Pakket dat verzonden werd was goed verpakt en werd zelfs per fietskoerier bezorgd! Hoe duurzaam. Echte aanrader!!
Meer Wijn Voor Vrouwen biedt een mooi en verrassend assortiment wijnen. De informatieve wijnproeverij werd bovendien op zeer charmante wijze verzorgd door eigenaresse Debby. Fantastische wijnen begeleidt door heerlijke gerechten. Een echte aanrader!
Debby had hele mooie wijnen bij een gerecht aanbevolen. Ze weet waar ze over praat en ik ga zeker meer gebruik maken van deze vorm van wijn kopen. Vintastiq is laagdrempelig, professioneel en heeft een hele mooie prijs kwaliteitsverhouding .
Super adresje voor bijzondere wijnen! Met passie geselecteerd door Debby. Ook altijd weer verrassende kado’s voor iedere gelegenheid en uiteraard mooie kerstpakketten. .
Wat een fantastisch concept. En heerlijke byzondere wijnen en ze zien er nog geweldig uit ook. Snelle service en professionele hulp bij mijn vragen. Dank je wel @meerwijnvoorvrouwen je hebt mijn avond compleet gemaakt. Groet, Susan Feijen
Debby is een en al wijnenthousiasme. Of ze nu wijn laat proeven, les geeft of adviseert, ze deelt niet alleen haar aanzienlijke kennis maar vooral haar aanstekelijke liefde voor wijn.
Veel geleerd in de wijnproeverij lessen. Theorie afgewisseld met het ruiken en proeven van verschillende wijnen. Het mooiste vond ik het ontdekken wat wijn in combinatie met verschillende spijzen doet.
Wat een leuke en leerzame ervaring! We hebben genoten van de wijnen, heldere uitleg en lekkere hapjes. Aanrader!
Altijd goede service en heerlijke wijnen. Ook leuke kadopakketten met gave wijn gerelateerde gadgets
Goede uitleg, met heel veel lekkere wijnen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid