facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spirit Company

Spirit Company

Info

Spirit Company is ook Jos Kester. Je treft hier aankondigingen van workshops aan en andere relevante informatie over sjamanisme en coaching.

Geschiedenis

Spirit Company is Jos Kester. Hij schreef het boek 'Mannen zijn geen vrouwen'. Een boek voor mannen en vrouwen. Dit thema houdt veel mensen bezig, dus ook ik ben daar al mijn hele leven mee bezig. Vooral over wat manzijn in deze tijd inhoudt. Rond dit thema geef ik workshops voor mannen. Ik geef ook workshops voor mannen en vrouwen, waarin we onszelf onderzoeken op dit thema via sjamanistische technieken. Die workshops wil ik graag aanduiden als 'de weg van het hart'. Dat staat ook op mijn website (joskester.com). En waarom? omdat het van groot belang is ons hart beter te leren kennen en vanuit die krachtige bron, want dat is ons hart, te leren leven.

Ik ben ook coach met 20 jaar ervaring. Ik werk dus ook Individueel. Ik ga bij voorkeur de natuur in. De duinen en het strand. Daarnaast organiseer ik vision quests en doe dat in Midden-Frankrijk. Een quest doen is vier dagen alleen in de natuur zijn en waar je deze uitspraak van Lao Tze ten volle kunt ervaren: 'De natuur haast zich niet en toch wordt alles volbracht'.

Kijk op mijn site voor meer informatie over mij en je mag me ook vragen een lezing te komen geven over het thema vrouw/man.








"Coaching en geven van workshops op basis van sjamanisme."
Adres: Arabislaan 41, 2555 DH Den Haag
Telefoonnummer: 0654765566
Stad: The Hague
Route: Arabislaan 41
Postcode: 2555 DH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Vertaald door Google Geweldig water! Origineel Great veest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid