facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spinspul

Spinspul

Info

Winkel en webwinkel voor spinnewielen, weefgetouwen (Majacraft, Ashford, Schacht, Louet) handgeverfde spin- en breiwol, (sokken)wol van Regia, Schoppel, GB-wolle, Opal en onion.

Adres: De Steiger 77 Unit 20, 1351AE Almere Haven
Telefoonnummer: 06-47417745
Stad: Almere-Haven
Route: De Steiger 77 Unit 20
Postcode: 1351AE



op zoek naar gerelateerd: Elektrisch spinnewiel Louet, Spinnewiel winkel, Spinnewiel kopen België, Elektrisch spinnewiel zelf maken, Elektrisch spinnewiel tweedehands, Elektrisch spinnewiel te koop, Ashford spinnen, Louet klossen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Spoeltje Het Spoeltje 2 km Erg leuk en goed gesorteerde winkel. Helaas gaan ze sluiten omdat internet winkelen ...
Recensies
Leuk klein winkeltje die met passie gerund wordt door Elke. Elke helpt je graag met vinden van de juiste producten en geeft goede uitleg.
Spinnewielen en weefgetouwen, te kust en te keur. Ook leuk assortiment garens en benodigdheden. Belangrijkste: de hartelijke bediening door Elke, die veel kennis en ervaring heeft.
Vandaag met een oud spinnewiel langs geweest waar enkele dingen aan vervangen moesten worden. Fijn, spontaaan en goed geholpen! Wat een mooie zaak met een eigenaar die liefde voor haar werk heeft.
Prima bedrijf. Goed advies gekregen over het weven en wat ervoor nodig is.
Mijn spinnewiel hier gekocht. Je kan er uitgebreid proberen, krijgt altijd de juiste tips en adviezen aangeboden. Fijne plek verscholen in een bedrijfsverzamelgebouw. Tip: maak een foto aan de deur waar de looproute naar spinspul staat aangegeven.
Geweldige winkel, met veel spullen waar wevers, spinners en sokken breisters hun hart op kunnen halen. Soms is Elke wat druk, zodat ze niet iedereen evenveel aandacht kan geven. Dat is jammer.
Top! De mooiste spinnenwielen en een eigenaresse met veel geduld en verstand van zaken.
De eigenares heeft veel kennis van zaken en heel behulpzaam. Een aanrader!
Leuke service, prima artikelen, gratis parkeren
Goed advies en veel spinnenwielen om uit te proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid