facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spinsel Galerie 't

Adres: 31 Oosterburen, 8891 GA Midsland
Telefoonnummer: +31562448317
Stad: Midsland
Route: 31 Oosterburen
Postcode: 8891 GA


Recensies
Een pareltje op Schylge. Onze showroom met keramische tegels is inmiddels rijkelijk aangevuld met keramiek, vogeltjes, van mevrouw Yvonne de Boer. Ze maakte zelfs ooit een gele kwikstaart op bestelling… Een erg leuke galerie om bij elk bezoek aan Schylge even binnen te kijken. En een nieuw vogeltje aan te schaffen. Een warme sfeer daarzo, je wordt daarbinnen altijd vrolijk.
Gezellige kneuterigge gallerie. Leuke handgemaakte keramische souvenirs veelal in eilander thema. Van schelpen tot Wadvogels. Ook vaak mooie exposities schilderkunst.
Al jaren bezoeken we op Terschelling dit mooie atelier met zijn enorme verscheidenheid aan vogels en andere handgemaakte keramische ontwerpen. Goed betaalbaar . Verder schilderijen te zien en poppenantroposofische en sjaals te koop.
Al jaren betovert door de mooie beeldjes, vooral de vogels. Jaren geleden ben ik begonnen met een uiltje en iedere keer als ik op Terschelling ben dan wordt er een nieuw uiltje gekocht. Inmiddels al 15 kunstwerkjes, dagelijks door ons bewonderd in mooie vitrinekast.
Je zou alles van t' spinsel zo willen meenemen.Wij hebben er gisteren 2 prachtige futen gekocht bij een zeer behulpzame en aardige mevrouw. Een echte aanrader als je op Terschelling bent.
Een hele ongezellige dame. Ik probeerde een aardig praatje 'aan te knopen', over een keramiekmarkt maar daar had de dame heel duidelijk geen zin in. Een no go
Prachtige keramieken vogels en andere objecten. Zeker een keer bekijken!
Superleuke zaak, vriendelijke eigenaresse.
Hele inspirerende winkel, creatieve en bij het eiland horende galerie. Zeker binnenstappen.
Een aanrader voor een tijdloos souvenir.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid