facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spinnerij De Wolkelder

Info

Spinnerij De Wolkelder / WoolWorks: spinnen van garens, organiseren van workshops, dealer van Louët, reparatie van spinnewielen, hergebruik van allerlei materialen in combinatie met wol, lid landelijke spingroep.

Geschiedenis

Spinnerij De Wolkelder/WoolWorks, de passie van Andre en Karin Snoeijer, is gevestigd in Gouda op het Jan van Renesseplein 22. In De Wolkelder spinnen we wol van verschillende schapenrassen, van Alpaca's, van honden, ..... en we spinnen ook wol met restmaterialen en katoen.

Het spinnen doen we op verschillende manieren: losjes, onregelmatig, dun en dik, wel of niet twijnen. Vaak bepaalt de kwalitiet van een vacht hoe er wordt gesponnen. Soms kaarden we de wol en gebruiken we de kaardmolen om verschillende vachten te mengen.

Gesponnen wol kunnen we ook verven. Dat doen we met natuurlijke kleurstoffen, bijvoorbeeld uienschillen, meekrab, blauwhout, ..... of met levensmiddelenkleurstof.

Naast onze eigen hand gesponnen wol verkopen we ook Groene Hart wol van Ecotex en ecologische katoen van HeMa (niet te verwarren met de HEMA).

Naast garens maken we ook houten (sier)knopen en onze eigen houten breipennen van dikte 9 tot 30.

Ook voor workshops (op maat en @home) kan je bij ons terecht: spinnen, creatief spinnen, verven van wol, breien en haken.

Spinnerij De Wolkelder is met regelmaat te vinden op ambachts- en textielmarkten. Kijk onder de knop Evenementen.

De Wolkelder is geen winkel met vaste openingstijden. Wil je een keertje komen, bel dan eerst even of we er zijn op 06 4986 4994 of stuur even een berichtje naar [email protected].

Adres: Jan van Renesseplein 22, 2805GT Gouda
Telefoonnummer: 0182524127
Stad: Gouda
Route: Jan van Renesseplein 22
Postcode: 2805GT



op zoek naar gerelateerd: Wol spinnen benodigdheden, Louet outlet, Moswolt kaardmolen, Wol kaarden met kaardmolen, Wol Spinnerij, Bayardine, Onregelmatig gesponnen wol, Spinnerij Nederland
Recensies
Gistermiddag een doos vol prachtig gewassen en gekaarde wol ontvangen. Heel snel en goed verpakt geleverd. Laat de winter maar komen, ik zal me niet vervelen!
Geweldig. Alles is hand gesponnen in een prachtige, natuurlijke schaapswol
Zeer vriendelijk en super service. De ene dag besteld en de volgende dag ontvangen. Mail contact wordt snel beantwoord. Aanrader!
Supersnelle levering en mooie gekaarde wol! Zeer tevreden. Ook met contact leggen en bestellen. Yogini
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid