facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spinder kabeltechniek

Spinder kabeltechniek

Info

www.spinderkabeltechniek.nl

Spinder kabeltechniek is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de aanleg en montage van ondergrondse kabelinfra.

Geschiedenis

Spinder kabeltechniek is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de aanleg en montage van ondergrondse kabelinfra. We onderscheiden hierin kabelwerkzaamheden tbv Electriciteitsnetten en openbare verlichting (Energie) en tbv besturing, data en telecomkabels (Telecom).
Voor beide specialismen geldt dat we buiten de aanleg van kabels ook de montage, revisie en projectmanagement verzorgen.

Spinder kenmerkt zich door een no nonsens cultuur een platte organisatievorm en kwalitatief hoogwaardig werk. Met ruim veertig medewerkers werken we veelal met eigen teams waardoor een constante kwaliteit wordt geleverd.

Spinder kabeltechniek is in het bezit van het CKB en VCA certificaat en is ISO gecertificeerd.
We zijn gevestigd in het friese Harkema en ons werkgebied is noord Nederland. Al ruim vijftig jaar zijn we actief in de aanleg van kabels. Gespecialiseerde kabelploegen kunnen werkelijk elke klus aan.



"Spinder Kabeltechniek BV is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de engineering, aanleg en montage van ondergronde kabelinfra. We onderscheiden hierin kabelwerkzaamheden t.b.v. elektriciteitsnetten en openbare verlichting energie, en t.b.v. besturing, data en telecomkabels telecom. Voor beide specialismen geldt dat we buiten de aanleg van kabels ook de engineering, montage, revisie en projectmanagement verzorgen."
Adres: Fiifhûzen 1, 9281 LH Harkema
Telefoonnummer: 0512361475
Stad: Harkema
Route: Fiifhûzen 1
Postcode: 9281 LH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Spinder vacature, Spinder glasvezel
Recensies
Leuk en vlot bedrijf, platte organisatie, no-nonsense cultuur. Met een stevige poot in de aanleg van energiebekabeling en een sterke ontwikkeling in de Telecom branche
Beste mensen die daar werken en goede klant voor ons. Bedankt daarvoor
Mooi en betrouwbaar bedrijf, fijne mensen.
Leuke mensen om te werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid