facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spijshuis Uilenspieghel

Adres: Ganzenheuvel 71 , Nijmegen 6511 WD, NL
Telefoonnummer: 024 323 2075
Stad: Nijmegen
Route: Ganzenheuvel 71
Postcode: 6511 WD



op zoek naar gerelateerd: spijshuis uylenspieghel b.v. nijmegen, uit eten nijmegen, spijshuis uylenspieghel bv 6511 wd nijmegen, tijl uilenspiegel, restaurant nijmegen, toon nijmegen, restaurants nijmegen, iens nijmegen
Recensies
Fijne ambiance, vriendelijk personeel. Lekker rustig, kaart uitgebreid uitgelegd. Alles goed verzorgd, speciaal biertjes volop naar keuze.
Weer verrukkelijk gegeten. Sfeer en eten altijd optimaal . Vandaag een 400gr black angus gegeten, lekker mals en vreselijk lekker van smaak.
Weer kekker gegeten. Prettige bediening vriendelijk, meedenkend personeel!
Super lekker eten en gezellig mensen.in de bediening
Het is in principe een leuke plek waar je lekker kan eten, maar de man die daar vermoedelijk de baas is heeft een opvallend gevoel voor humor. Zijn grappen lijken voornamelijk te bestaan uit onaangename dingen zeggen. De spare ribs zijn soms enorm lekker, en soms een grote teleurstelling. Als je onbeperkt bestelt proberen ze toch door langzaam te serveren en steeds te vragen of je écht wel meer wil etc te zorgen dat je minder eet. Dat is onprettig en draagt niet bij aan de sfeer. Over het algemeen een voldoende, maar met een paar nadrukkelijke minpunten die in elk geval gelden als je met een groep beschaafde, niet luidruchtige jongemannen bent.
Leuke losse sfeer, menukaart van 2 meter hoog! Lekker verrassingsmenu gegeten met heerlijke wildgerechten. Er begon iemand spontaan piano te spelen, erg grappig. Leuke drukke ambiance, vrolijke bediening en goed eten. Aanrader!
Lang over na lopen denken om te reageren. Wij komen hier al bijna 25 jaar en het eten is top en Luc van de bediening is een gastheer die gewoon onbetaalbaar is voor dit restaurant. Laatst met kerst een plaats proberen te bespreken voor 19:30 Maar dit was niet mogelijk. Denk hierbij de volgende keer is aan je vaste gasten die 20 jaar lang iedere kerst bij je komen eten. Ik wens jullie verder alle goeds toe voor de toekomst.
Lekker gegeten. Aspergesoep vooraf viel wat tegen. Struisvogelbiefstuk was heerlijk. Voor 4 personen was de hoeveelheid frietjes wel erg mager. Wat we echt misten was een salade. Groenten waren nauwelijks vertegenwoordigd op het bord. Wijn duur geprijsd. Bediening was goed maar niet met persoonlijke aandacht. Waarom was niet te begrijpen want het zat absoluut niet vol. Toch een paar verbeterpunten zou ik zeggen.
Eten was prima, eigenlijk zelfs verassend. Vriendelijke bediening die moeite doet om het je naar de zin te maken. Toen ik bij het dessert geen keuze kon maken tussen de bruine en witte chocolademousse hebben ze daar zelf van twee desserts 1 dessert gemaakt.
We hebben daar weer heerlijk gegeten met ons wandelgroepje,zondags voor de 4 daagse. Vorig jaar ook al daarom dit jaar weer. Geweldige bediening,en het eten was zeer goed en erg lekker. Ik zelf spare ribs wat waren die lekker.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Spijshuis Uilenspieghel.

Nijmegen brasserieën

openingstijden, locatie, vervoer. Ganzenheuvel 71 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Spijshuis Uilenspieghel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Spijshuis Uilenspieghel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Spijshuis Uilenspieghel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arsenaal1824 Arsenaal1824 468 meter Prachtige locatie, super vriendelijk personeel, heel verzorgd super lekker eten. Een ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid