facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor spIJS Warnsveld

spIJS Warnsveld
Adres: Dreiumme 39, 7232 CN Warnsveld, Nederland
Telefoonnummer: 06 24640984
Staat: Gelderland
District: Zutphen
Stad: Warnsveld
Route: Dreiumme
Huisnummer: 39
Postcode: 7232 CN


Openingstijden

maandag: 10:00–20:00
dinsdag: 10:00–20:00
woensdag: 10:00–20:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 10:00–20:00
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: 11:00–20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant - zalen De Pauw Restaurant - zalen De Pauw 1 km Heel lekker gegeten met zijn tweeën. Personeel neemt echt de moeite om je zo goed mog...
De Pauw De Pauw 1 km Een werkelijk prachtige locatie met een voortreffelijk restaurant om te lunchen of te...
Recensies
De slagroom die ik graag in het hoorntje wilde was vloeibaar als yoghurt en de medewerker wilde dit toch serveren. Nadat ik aangaf dat liever niet te willen pakte ze een ander hoorntje en liet ze het slagroom apparaat langer doorlopen en toen was het goed. Echt veel te kleine bollen voor de prijs! De ijsschep was geeneens gevuld maar ze serveerde het toch als een bolletje. En ja: ook daar heb ik wat van gezegd, maar werd niet gehoord. Niet oké.nWel heel lekker ijs, maar al met al vond ik het ondermaats.
Wij hadden via social deal vouchers besteld voor een 2 gangen diner. Toen wij er waren bleek dat het bier van Grolsch en Heineken in flesjes op was. Ander bier was er nog wel. Het eten was goed en de bediening ook. Ze hebben een kleine kaart. Het is ook eigenlijk een ontbijt , lunch en borrel etablissement. Op de kaart staan ook koffiespecialiteiten maar helaas konden ze die niet serveren omdat het bij hun nauwelijks wordt gedronken/ besteld.
Ik heb driekwartier staan wachten op een club kip waar amper kip op zat, dit heb ik netjes aan de medewerkers vermeld maar werd veder niks mee gedaan. Maar goed de sfeer was wel prima. Wel zag dat jullie niet echt open staan voor kritiek in de reviews, maar gelijk iemand of iets anders de schuld geven. Ben benieuwd wat jullie hierop gaan reageren.
Eerst kwam de bestelde latte met havermelk met koemelk. De nieuwe latte mét havermelk had gevolgens nauwelijks schuim. Daarna na vrij lang wachten kwam de vegan 'weed' burger met gegrilde groenten. Zat duidelijk kaas op en geen gegrilde groenten. Teruggestuurd. Weer vrij lang wachten op de echte vegan burger, nu met welgeteld 1 stukje gegrilde paprika.nToen bij afrekenen hier iets van gezegd, kregen wij als reactie dat kok soms eigenwijs is en zelf draai aan bestelling geeft. Erg wonderlijk. Als je vegan opties aanbiedt is het in mijn optiek belangrijk om die ook zorgvuldig te leveren.nIk schrijf eigenlijk nooit negatieve reviews maar dit vond ik toch echt ondermaats ook qua prijs/kwaliteitnIk realiseer me dat jullie met mensen werken met afstand tot arbeidsmarkt en waardeer dit ook echt.nEen tip, misschien een iets minder uitgebreide kaart waardoor hetgeen je aanbiedt ook reëel is kwalitatief voldoende te maken.nnReactie op de feedback:nWe hebben dus ook geprobeerd op directere manier met het personeel feedback te geven maar kregen daar dus vrij wonderlijke reactie op.nEn het was een latte macchiato, dat heb ik hierboven niet correct vermeld. Ik drink die elke dag thuis en heb met bijna alle barista havermelk varianten echt wel goed schuim. Dus mogelijk een andere variant proberen als de ervaring is dat deze nooit goed schuim geeft.
Lekker gegeten met een groepje van zes personen. Heel vriendelijk personeel en mooie aankleding van het restaurant. Enige was dat het restaurant al vroeg sluit 20uur waardoor we niet zo lang konden dineren als we gewend zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid