facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum

Info

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse M.C. hoogwaardige zorg dicht bij huis.



"Spijkenisse Medisch Centrum biedt medisch specialistische basiszorg aan inwoners van west Voorne-Putten, Nissewaard, Rozenburg, Pernis en Hoogvliet. Met snelle diagnostiek, korte toegangstijden, hoge kwaliteit van zorg én deskundige medewerkers die de patiënt voorop stellen. Het uitgangspunt Zorg dichtbij als het kan, verder weg als het moet voeren we uit door intensief samen te werken met Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland en het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam."
Adres: Ruwaard van Puttenweg 500, 3201GZ Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 - 65 8888
Stad: Spijkenisse
Route: Ruwaard van Puttenweg 500
Postcode: 3201GZ



op zoek naar gerelateerd: spijkenisse medisch centrum vacature, spijkenisse medisch centrum orthopedie, spijkenisse medisch centrum website, spijkenisse medisch centrum cardiologie, spijkenisse medisch centrum openingstijden, spijkenisse medisch centrum gynaecologie, spijkenisse medisch centrum spoedeisende hulp, spijkenisse medisch centrum neurologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ruwaard van Putten Ziekenhuis Ruwaard van Putten Ziekenhuis 11 meter Helaas geen echt ziekenhuis meer, mede door beleid verzekeraars. Is nu medisch centru...
Ruwaard van Putten Ziekenhuis Ruwaard van Putten Ziekenhuis 13 meter Neurologie is geen aanrader in dit ziekenhuis. Heb 2x medicijnen voorgeschreven gekre...
Ruwaard van Putten Ziekenhuis Ruwaard van Putten Ziekenhuis 52 meter Goed geen mondwater maar wel zeer fanatiek op de looprichting volig de peilen, ja ja.
Recensies
Neurologie is geen aanrader in dit ziekenhuis. Heb 2x medicijnen voorgeschreven gekregen waarbij ik er 1 niet mocht ivm lage bloeddruk ook van te voren aangegeven aan de arts en de andere kon ik niet innemen omdat mijn andere medicijn die ik slik dan niet meer zou werken ook van te voren aangegeven aan de arts. Wel een hoge rekening gekregen.
Zeer onpersoonlijk personeel die niet willen meedenken en voor het makkelijkste pad kiezen. Onze vriend uit het buitenland die dringend hulp nodig had met een open geinfecteerde wond werd na lang te wachten klakkeloos weggestuurd zonder alternatief. Dit was onze zoveelste slechte ervaring hier
Ik wil je heel erg bedanken voor de geweldige zorg. Ik ben echt zo positief verrast dat het personeel super aardig is vandaag. Ik ben geopereerd en ik waardeer het ziekenhuis en de zorg voor de ingreep echt met 10/10, het ziekenhuis ook. erg leuk heel erg bedankt
Wat een dramatisch slecht ziekenhuis! Alleen al bij binnenkomst staat een oudere man die vraagt wat je komt doen op een toon van "wat mot je", dan ga je uiteindelijk naar de afdeling toe waar je moet zijn en dan zit die vrouwelijke persoon gewoon met haar collega hardop te kletsen over het afgelopen weekend terwijl zij ook jouw aan het helpen bent op dat moment. Wat een asociaal gedrag daar. Totaal ongeïnteresseerd. Er loopt zelfs iemand rond die onder de tatoeages zit....op haar armen, handen en gezicht. Kan gewoon niet!
Als ik 0 sterren kon geven zou ik het zeker doen. Ze komen afspraken niet na en zijn zeer onbeleefd.
Top ervaring vanaf het begin en tot de dag van ontslag. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Super aardige mensen. Heel attent voor de patiënt. Een top chirurg de heer Smet, A.A.E.A. Ik heb helemaal geen angst gehad van de operatie galblaas verwijderen. Je voelt dat je in professionele handen bent. Mooie plek. Jammer dat ik de volgende dag na de operatie al naar huis moest, ik zou daar nog een dag of twee willen blijven, maar zo is het eenmal in NL. Bedankt voor alles!
Onprofessioneel ziekenhuis. Beloven je te helpen en vervolgens wordt je afgewezen omdat een chirurg het kort gezegd niet wil doen. Trekken rekeningen uit het zorg pakket voor geen behandelingen. Makkelijk geld verdienen zo! Belachelijk personeel.
Dit wordt wel een heel verhaal, mijn man is er 10 weken opgenomen geweest,en hij zag er tegenop als een berg. Maar hij was op een hele mooie warme locatie terecht gekomen. Niets maar dan ook niets is hun teveel allemaal even vriendelijk, we hebben er samen hele fijne laatste weken gehad, omdat ik ook nog de gelegenheid heb gekregen om er te mogen slapen.SUPER.Bedankt allemaal en een dikke knuffel van mij .
Op dinsdag geopereerd totale knieoperatie door orthopeed Nelissen.Deze arts neemt nog de moeite om zowel smorgen als savonds bij je langs te komen.Op woensdag naar huis en op donderdag geheel pijnvrij.De verpleging is top ,niets is te veel en zeker ook de dames rondgaan met de maaltijden en andere versnaperingen.
Ik ben hier laatst geweest voor een dag opname bij Dhr/Dokter Schep. Wederom uitstekend geholpen. En ik kan niks meer dan lof aan die man geven. Het medisch centrum is zeer schoon en modern. Personeel is erg aardig en behulpzaam. Ik wil nog even een extra vermelding maken voor de Dhr Henk Aalbers hoop dat ik het goed onthouden heb en zijn collega's op de afdeling voordat je de operatie kamer binnen komt. De mensen daar zijn extreem goed in het gerust stellen van patiënten ook als ze zenuwachtig zijn, ik heb daar drie kwartier met bewondering naar mogen kijken. Chapeau. Ik hoop dat de komende jaren beter worden voor jullie allemaal ook met het oog op de werkdruk die jullie rond Covid hebben gehad. Dank aan jullie allen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid