facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spiertherapeut Kevin Bekker

Spiertherapeut Kevin Bekker

Info

Het doel van mijn massages is het oplossen van hevige pijn door spierproblemen, en het geven van diepe massages in nek, rug, bil, been, arm en borst!

Geschiedenis

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Kevin Bekker en ik ben 32 jaar oud.

ik ben nu geruime tijd bezig met het behandelen van patienten en behaal erg bijzondere resultaten!
mensen die al jaren met chronische en altijd aanwezige pijn rondlopen, voelen mega verlichting of zijn zelfs pijnvrij na al een paar behandelingen!
dit komt mede door de andere manier van masseren zoals u gewent bent bij een andere masseur.
ik werk veel meer in de diepe spieren waardoor ik ook de core (houdingsspieren) kan ontspannen waar heel vaak het probleem van de chronische klachten zitten.

voor vrijblijvende informatie of om een afspraak te maken voor een behandeling kunt u me een persoonlijk berichtje sturen via mijn pagina, of een whatsapp bericht sturen naar mijn telefoonnummer: 0629044529

Adres: Industrieweg 44, 1521 NE Wormereer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0629044529
Stad: Wormereer
Route: Industrieweg 44
Postcode: 1521 NE


Recensies
Kevin is een topper! Na jaren van het kastje naar de muur te zijn gestuurd met 2 hernia’s onder elkaar in mijn onderrug, toevallig via de paarden bij hem uitgekomen. De ochtend na de eerste behandeling werd ik pijnvrij wakker, ik wist niet wat me overkwam na al die jaren! Voor mij is de kennis en expertise van Kevin ongeëvenaard en is hij de eerste die ik een berichtje stuur als ik mijn rug iets te zwaar belast heb. Hij heeft perfect inzicht in de anatomie en impact van blessureleed op niet alleen het pijnpunt zelf, maar ook alles eromheen. Hierdoor pakt ie alles op de juiste manier aan en weet ie je er zo weer bovenop te helpen.
Kevin is bij ons geweest om ons paard Brown Beauty te behandelen en dat heeft ie geweldig gedaan. Groetjes Bianca
Doet wonderen voor mens en dier
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Spiertherapeut Kevin Bekker.

Wormereer massageservice

openingstijden, locatie, vervoer. Industrieweg 44 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Spiertherapeut Kevin Bekker adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Spiertherapeut Kevin Bekker. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Spiertherapeut Kevin Bekker delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid