facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spiergewrichtologie

Spiergewrichtologie

Info

Spiergewrichtologie helpt bij het behandelen van diverse lichamelijke klachten. Dit praktijk heeft een Ph.D. graad gekregen in niet-operatief orthopedie.

Geschiedenis

"orthopedie met geen mes"

Onze taak

Mensen snel te genezen van voornamelijk spier, gewricht en zenuwen ziektes.

Label

Ziekten herstellen

Producten

Gezondheid

Adres: Bredalaan 75, 5652 JB Eindhoven
Telefoonnummer: 0031(0)402433571
moc.liamtoh@eigolothcirwegreips
Stad: Eindhoven
Route: Bredalaan 75
Postcode: 5652 JB



op zoek naar gerelateerd: spiergewrichtologie ervaringen, spiergewrichtologie chiropractie eindhoven 5652 jb eindhoven, iliopsoas spiergewrichtologie, bredalaan 75 eindhoven, conger spiergewrichtologie, conger chiropractor, dr conger ervaringen, spiergewrichtologie centrum nederland
Recensies
5 uur moet ik er voor uit trekken. Dat kan mij helemaal niks schelen. Als ik deze dokter niet toevallig was tegen gekomen, weet ik niet of ik überhaupt nog pijnloos zou kunnen lopen. Het zijn schatten van mensen. Ben echt met stomheid geslagen als ik sommige reacties lees. Zo'n top dokter. En ook zijn vrouw,dochter en schoonmoeder. Ik kan in iedergeval niet meer zonder. Een dikke 10 krijgen ze van mij.
Zo bijzonder, deze praktijk! Voordat ik naar dr Conger kwam, had ik een andere chiropractor die 1x e.e.a. snel en kort en hard achter elkaar dacht los te maken. Te hard, mijn gehele lijf voelde zich niet oké! De volgende dag naar dr. Conger, die een heel andere aanpak heeft. Niet alleen de ruwe handelingen met negatieve invloed van de vorige chiropractor hersteld, maar ook nog meer hersteld van jarenlange spanning op mijn lijf. Zo bijzonder wat een invloed het op mijn kwaliteit van leven heeft! Nog een paar sessies te gaan, ik ga er met vertrouwen en zin naartoe!
Dokter met verstand van zaken! Geen poes pas gewoon kwaliteit! Assistentes ook erg vriendelijk!
Het is gewoon pure geldklopperij met een hoog blabla gehalte, tevens een zeer onbeschofte receptioniste.
Ik was altijd heel tevreden over dr Conger sinds ik er voor het eerst kwam met klachten. Daar had ik zelfs de reistijd voor over van meer dan 4 uur. Ik ben afhankelijk van het OV. Vorig jaar kon/wilde ik ivm Covid niet naar NL reizen en zei mijn afspraak af. Blijkbaar was dit een reden om mij uit te schrijven uit het bestand. Men zou een bericht ingesproken hebben op mijn telefoon die het al een jaar niet meer doet. Toen ik vandaag belde om een afspraak kreeg ik te horen dat ik nu als nieuwe patient moet betalen met een hoger tarief. Dit is voor mij een reden om na bijna 20 jaar iemand anders te zoeken. Grappig genoeg vond ik een praktijk hier in het dorp met een hele goede reputatie waar ik volgende week terecht kan. prijs bij 1e afspraak 24,50.
3 jaar geleden ben ik bij Conger onder behandeling geweest. Vandaag wilde ik weer een afspraak maken, maar dat kon niet meer. Eerst zei zijn vrouw, de Spaanse receptioniste, dat ik over een week terug moest bellen. Daarna werd mij verteld dat ze geen nieuwe patiënt aannamen. Had ik maar wat vaker moeten komen.. was het antwoord. Ik was met stomheid geslagen. Ik werd doorverwezen naar een collega.
Als vaste klant wil je een afspraak maken, in de ochtend de voicemail ingesproken. Bij terug bellen geen tijd om telefonisch een afspraak in te plannen. Want staan klanten voor de balie. in de middag naar de zaak, opnieuw geen tijd want ze moesten weg hadden afspraak buiten de deur, ondanks er klanten binnen zijn. Vind dit slechte service en voornamelijk als je aantal personen doorgestuurd hebt. Vandaag maar iemand anders gebeld deze kon dezelfde dag nog. Vind dit slechte service qua klantvriendelijkheid! zou dit boek eens aanraden "Als Disney de baas was in uw ziekenhuis van de auteur Fred Lee" Met vriendelijke groeten
Dr Conger.. Spiergewrichtologie Deze Dokter werd mij aangerade door een Collega, hij zei het is allemaal net wat anders als normaal maar zeker de moeite waard. ik liep inmiddels al een paar maanden met Hernia-achtige klachten rond, en de Fysio ging er ook geen succes van maken. Dus ik dacht, ach wat heb ik te verliezen. Ik belde op een zondag en werd in wat gebrekkig NL doorverwezen naar de site. Waar er werd verzocht om eerst te betalen en dan zou er een Intake komen. ik dacht ok, niks meer te verliezen, dus ik betaalde , en inderdaad een paar uur later kreeg ik een bericht dat ik de dag erna al langs kon komen!! Ik kwam aan en werd ontzettend vriendelijk ontvangen, de receptioniste was erg aardig, ik herkende meteen de vrouw die ik aan de telefoon had gekregen. Een Spaanse dame die Nederlands aan het leren is. De rest van het personeel spreekt prima Nederlands in tegenstelling tot wat er in andere beoordelingen word geschreven Na een glaasje water werd ik om de afgesproken tijd naar binnen gehaald, en vertelde de dame mij wat er ging gebeuren. Daar kwam hij de deur binnen lopen Dr Conger. Hij is een Amerikaan en praat goed Nederlands met een Amerikaans accent. Ik vind dit persoonlijk erg leuk. Er werd de tijd genomen voor een gesprek, en daarna vertelde de Dokter wat er aan de hand was. hij zei de legendarische woorden... ''Niels jij bent skeef" Ik denk wat zegt hij nou weer! Hij liet mij op een foto zien dat mijn heupen wel 6cm uit het lood stond. Hij vertelde mij dat hij mij kon helpen, maar dat dit wel even zou duren. Ok dacht ik. Lets do this! De dokter deed de behandeling, en vertelde me hoe het vervolg traject eruit ging zien, in het begin wat vaker, en daarna steeds op een lagere frequentie komen. Ik kon niet op mijn linker zij slapen voor ik ging door de uitstraling in mijn been, na de eerste behandeling ging dit al weer, Inmiddels ben ik 3 maanden verder en de klachten zijn met 90% verminderd. De oefeningen die ik mee kreeg, en de behandelingen doen goed hun werk, maar zoals de Dokter zegt. Herstel heeft tijd nodig. ik ben erg tevreden met de behandelingen, en ben erg te spreken over het personeel. iedere keer als ik er kom voel ik me persoonlijk behandeld en geen nummer. Ik raad mensen aan met klachten hier heen te gaan. Dr Conger en Team. Bedankt!
Altijd een top ervaring bij deze Chiropractie. Wanneer nodig kan er voor de volgende dag al een afspraak gemaakt worden. Voor mensen met klachten die voortvloeien uit een scheve bekkenstand is de behandeling zeer aan te raden.
Dokter Conger is top maar zijn receptioniste zou hij direct moeten ontslaan. Zeer klantonvriendelijk en praat slecht Nederlands. Ik meld me telefonisch aan maar blijkbaar hebben ze genoeg klanten en krijg ik verwijten naar mijn hoofd over een familielid waar ik helemaal niets van snap. Ga wel op zoek naar iemand anders. Heel jammer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Spiergewrichtologie.

Eindhoven chiropractor

openingstijden, locatie, vervoer. Bredalaan 75 eindhoven arts kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Spiergewrichtologie adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Spiergewrichtologie. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Spiergewrichtologie delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drs. Muriëlle van Engelen - From Lipstick To Scalpel Drs. Muriëlle van Engelen - From Lipstick To... 851 meter Arts gespecialiseerd in injectables (Botox & Fillers) en chirurgie (ooglidcorrectie e...
Gezondheidscentrum Gestel Midden/Clematis Gezondheidscentra Gezondheidscentrum Gestel Midden/Clematis Ge... 2 km Antwoord nooit op klachten en geeft dat ook schriftelijk toe. Dreigt je te weigeren a...
FysiU FysiU 4 km Willen alleen geld zien.
Karen Janssen glas in lood Karen Janssen glas in lood 5 km "Karen Janssen maakt kunstzinnig glas in lood, in opdracht of eigen werk. Modern...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid