facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sphinx Helden

Sphinx Helden

Info

Met veel passie en vriendelijkheid nodigen wij u uit om te komen genieten van onze veelzijdige keuken in ons geroneveerde restaurant. Tot ziens.
Sphinx

Adres: Molenstraat 9, 5988 EM Helden (plaats)
Telefoonnummer: 31773078889
Stad: Helden
Route: Molenstraat 9
Postcode: 5988 EM


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 23:59
Dinsdag: 15:00 - 23:59
Woensdag: 15:00 - 23:59
Donderdag: 15:00 - 23:59
Vrijdag: 15:00 - 01:59
Zaterdag: 15:00 - 01:59
Zondag: 15:00 - 23:59


op zoek naar gerelateerd: Sphinx Pizzeria, Sphinx menukaart, Sphinx Helden menukaart, Steakhouse Helden, Pizza Panningen, Thuisbezorgd Sphinx Helden, Grieks restaurant Panningen, Restaurant Helden
Recensies
Voor 28 personen pizza’s en schotels besteld. Lekkerrrr
Vandaag heb ik calzone besteld. Wel snel bezorgd maar ik heb nog nooit zo mini calzone gezien... Grappig en jamaar van het geld zo iets moet 7 euro kosten niet 13. Zo groot als 4 bakjes saus....
Onverwachts een pizza gegeten bij Sphinx in Helden Limburg Vriendelijke bediening, goed gevulde/belegde pizza's, terras aan drukke straat maar daar hebben we zelf voor gekozen ;> Hadden ook binnen kunnen gaan zitten.
Kapsalon mix: Döner en kip döner. Een fenomenale belevenis. Zelden een kunstwerk van dergelijk talent mogen aanschouwen. Flinterdunne döner vol van smaak getopt met kaas tot aan perfectie gegrild. Werkelijk een meesterwerk. Chapeau. Chapeau.
Heerlijk gegeten hier, lekkerste gegrilde zalm! vriendelijke bediening en zeker tot snel.
Lekker gegeten, vlotte bediening, ik had tagin: ovenschotel met oa shoarma, groenten en kaas, met salade en friet. Prima.
heerlijk gegeten, zomer menu, met 'n uiensoep een schotel naar keuze, wij kozen 'n doner speciaal schotel en nog 'n dessert. De uiensoep was erg lekker, de doner schotel was mooi opgediend, met veel vlees, een lekkere salade, verse broodjes, 'n bakje friet en 'n paar heerlijke sausjes. Als toetje 'n chocolade ijsje maakte 't geheel af. Toppie
In tegenstelling tot DA Kapello en paar dagen geleden, was de pizza hier grandioos. Erg ruim belegd, lekkere ingrediënten, zag er smakelijk uit. Gebeld en binnen 20 min klaar. Goede prijs, goede pizza!
De bezorgtijd die ik had aangegeven hebben ze aan voldaan. Het eten was netjes en apart verpakt. Het was ruim voldoende warm. Het was weer heerlijk smullen. Ik had een pizza calzone besteld met een broodje shoarma Hawai.
Ondanks sluitingstijd werd er vriendelijk, plaats aangeboden door de baas dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid