facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speys

Info

Speys Eten & Drinken is gelegen aan de Jaarbeurshallen, op loopafstand van station Utrecht Centraal en direct naast de
ingang van de Kinepolis Bioscoop.

Geschiedenis

Bij Speys draait het om fast casual. Speys is het beste van twee werelden, een unieke mix van quick service en casual dining. Net als bij quick service restaurants bestelt de gast de gerechten aan de counter, echter wordt het gerecht bij Speys à la minute voor de gast bereid. Bij Speys staan beleving, kwaliteit en passie centraal.

Onze passie voor eten en drinken uit zich in de volgende pijlers:

- Live Front Cooking bij alle stations;
- Prachtige bieren en unieke cocktails;
- Een ‘Barista’ kop koffie;
- De meest unieke bitterbal van Utrecht;
- American Rough’ grill met authentieke burgers;
- Traditionele Italiaanse handgedraaide pizza's.



"Welkom bij restaurant Speys! Ons restaurant in Utrecht is de ideale plek voor een hapje en drankje voor of na jouw bezoek aan Jaarbeurs. Bij Speys kun je terecht voor een lekkere koffie, heerlijk diner of gezellige borrel. Vanaf Kinepolis en Jaarbeurs ben je binnen no-time bij Speys.Van een vers belegde sandwich tot een heerlijke Italiaanse pizza en van een baristakwaliteit cappuccino tot een fris biertje. De industriële vormgeving draagt bij aan de sfeer van jouw genietmoment.We verwelkomen je graag!"
Adres: Jaarbeursplein, Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302952525
Stad: Utrecht
Route: Jaarbeursplein


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Zeyn Utrecht, Restaurant Jaarbeursplein, Jaarbeurs Utrecht, Ruig Utrecht, Restaurant Beatrix Theater Utrecht, Speys menu, Restaurant Kinepolis Utrecht, Sushi Utrecht Jaarbeurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie de Steiger Brasserie de Steiger 3 km Prima locatie, midden op het bedrijventerrein. Leuk voor een lunch of zakelijk overle...
Sushi Today Utrecht Sushi Today Utrecht 3 km Ik kom hier al jaren. Supervriendelijk personeel, leuke ambiance en lekker eten. Als ...
Recensies
De Beyondburger smaakte zoveel naar vlees, dat we ons afvragen of we niet per ongeluk een gewone burger hebben gekregen. De frietjes waren erg lekker. Het was erg rustig in het restaurant. In totaal waren er maar vier klanten en dat op een zondagavond. Daardoor hadden we wel heerlijk veel privacy, want we zijn natuurlijk in een leeg gedeelte gaan zitten. Ik heb het nog nooit zo rustig meegemaakt, terwijl het in de Kinepolis wel druk was. Vegetarische menuopties: De Beyondburger smaakte echt naar vlees. We weten niet zeker of we niet per ongeluk een echte burger hebben gekregen.
Ik bestelde met een groep, allemaal de combideal rundburger, maar drie van ons kregen een vega burger. Toen we dit doorhadden ben ik teruggelopen naar de kassa, maar er werd mij verteld dat het hoe dan ook wel rund was. Een van ons had wél rund en dit was echt een andere burger. We zijn teruggegaan om te klagen en na veel moeilijk doen hebben ze een nieuwe burger gemaakt, dit keer wel rund. Hele slechte service, maar het eten was na wat problemen wel erg lekker.
Vandaag waren we 2x bij Speys in het kader van de ALS Sunrise walk. Aan het einde van onze wandeltocht voor dit goede doel, bestelden we een zwarte koffie en thee. We kregen een papiebekertje met zwarte koffie en een papieren bekertje met heet water en een theezakje. Geen koekje erbij. We betaalden hier 7 zeven!!!!! euro voor!!! We konden een tafeltje bemachtigen waar mensen net opstonden. Zij hadden ook wat gedronken en 2 saucijzenbroodjes besteld. Deze mevrouw tikte op het broodje en zei: keihard, niet te eten. Ik kan me niet voorstellen wat een saucijzenbroodje kost als een papieren bekertje heet water 3,50 euro kost. Geen fijne ervaring dus 's morgens om 8 uur na een nachtelijke wandeltocht van 25km.
Ik werd niet bepaald snel geholpen terwijl het rustig was. En de tosti die er op het menu stond, hadden ze niet. Buiten dat natuurlijk echt asociaal duur omdat ze de enige zijn in de buurt.
Het is een evenementen restaurant met diverse loketten waarbij ieder loket zijn eigen keuken heeft. Hamburgers met frieten, pizza's en pasta's en wat Aziatische gerechten. Allemaal niet uitgebreid en spannend, en voor naast een evenementenlokatie eigenlijk ook niet schrikbarend duur. Voor €12,50 heb je een burger, frietjes en een drankje, een menu dat van betere kwaliteit is dan van de grotere bekende burger ketens. Waarbij de laatste 1 ster zou scoren, scoort dit restaurant dus 1 ster beter. Met bediening was tafel, uitserveren van gerechten op hetzelfde moment, een duidelijke menukaart met combinatie opties en een iets warmere hamburger zou het naar 3 of zelfs 4 sterren kunnen tillen. En ja, dat plastic bestek kan echt niet!
Leuk! Lekker geluncht met gerechtjes die net ff iets anders zijn. Leuke bediening,erg vriendelijk.
Hier niet heen gaan tijdens een beurs! Wachten op een bestelling/biertje 20min! Je besteld 2x grote weizen waar de prijs ook naar is 4,50 pst krijg je een kleine 25cl en verkeerd glas! Volgende keer gewoon de Binnestad!!
Een broodje tonijn salade!!! Broodje met een veeg tonijn prut uit een bakje. Super slecht.
Twee pizza’s besteld, een met tonijn en een Margarita, ze waren snel klaar en daar waren ze ook na, deeg niet gaar, veel te veel saus.. De rest van de dag hebben wij er last van gehad en uiteindelijk maar de vinger in de keel en wat maagzuur remmers en toen knapten we weer wat op.
Naar Dutch comic con geweest, erg leuk.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid