facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speulhoeve Verhuur

Speulhoeve Verhuur

Info

Buiten openingstijden altijd bereikbaar!

Attractie Party en Tentverhuur

Adres: Zuiderzeestraatweg Oost 102, 8081 LE Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0654354863
Stad: Elburg
Route: Zuiderzeestraatweg Oost 102
Postcode: 8081 LE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 09:30
Woensdag: 07:30 - 09:30

Recensies
Leuke speelplek voor kinderen met allerlei attracties. Klimbanen, glijbanen, springkussens, ballenbakken. Kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Ook gelegenheid om te eten en te drinken.
Leuke, overzichtelijke speeltuin voor kinderen tot zeker 12 jaar. Wel weinig keus qua eten en drinken. Een goed koffiezetapparaat zou welkom zijn.
Eten en drinken en entree is goedkoop, de kinderen vermaken zich enorm, ook peuters en dreumesen. Enige nadelen zijn het aantal zitplekken en het lawaai
Geweldige speelplek voor kinderen tot 12 jaar met allerlei springkussens. De springkussen worden regelmatig gewisseld. Ook geschikt voor familie- en bedrijfsfeesten.
Matige boeren keet waar wat speelatributen in geplaast zijn. Eten en drinken is zeer matig. Verder wel redelijk schoon. Een mager zesje wat mij betreft.
Binnenspeelplaats. Met hoofdzakelijk luchtkussens. Het personeel is heel vriendelijk. Je kunt er kinderfeestjes houden en ook eten.
Een ongelofelijk leuke ervaring voor iedereen. De schietsalon gehuurd en heel veel plezier gehad op zaterdagavond. Echt iedereen heeft meegedaan.
Super leuk speel gebeuren zeker voor de kleinere kinderen!overzichtelijk voor de grootouders!
Feestje gehad, kinderen hebben zich prima vermaakt. Ruim en overzichtelijk.
Super leuke veilige, schone speelplek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid