facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spetter

Spetter

Info

Waterafstotende buitenspeelbroekjes met oa toverstoffen die veranderen in aanraking met water.



"Met zwemschool Hofspetters bieden wij zwemlessen aan in het Zwembad Hofbad en Zwembad De Viergang voor kinderen en volwassenen. Ook geven wij zeemeermin zwemmen. Zeemeermin zwemmen kan gedaan worden als zwemles beginner en gevorderd en als kinderfeestje. Kom samen met je vrienden en vriendinnen spetteren bij de Hofspetters!"
Adres:
Stad: The Hague


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Musthave Webshop Musthave Webshop 2 km Leuke kleding en andere dingen voor je baby/kind.
Little Star Little Star 3 km Ik kom naar binnen 1 mooi jurk gevonden boven hangetje we ging roepen ze ging nergere...
Balster Trade Balster Trade 3 km Uw Disney & cartoon gerelateerde licentie winkel op de Haagse markt. Kraam 2.18 (tram...
Damara Kids Damara Kids 3 km Beste winkel ter wereld
Melissa Mode Melissa Mode 3 km Melissa mode, dé expert op het gebied van exclusieve betaalbare kinderkleding! Gespec...
ernies.nl ernies.nl 4 km Vandaag de kinderwagen opgehaald en super blij mee!!! Hele leuke winkel en vriendelij...
Penelope Maakt Penelope Maakt 7 km Handgemaakte kinderkleding van biologische en hergebruikte stoffen. Te koop bij Draag...
Babyveilig Babyveilig 7 km Babyveilig is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de moderne ouders van tegenwoor...
OMG Fashion.nl OMG Fashion.nl 8 km Catch your fashion dreams by OMG Wij zoeken in binnen en buitenland voor de laatste ...
BooBooBaby BooBooBaby 9 km Ik heb bij BooBooBaby kerstballen besteld om cadeau te geven. Deze waren heel mooi ge...
Tom-du kinderkleding by Leonie Tom-du kinderkleding by Leonie 9 km Prachtige kinderkleding!
Recensies
Mijn dochter is met plezier naar de zwemlessen gegaan. De groepen zijn klein waardoor er veel aandacht vanuit de leraar richting de leerling is. Daarbij is de leerkracht in het bad aanwezig [zwemmen zij ook naast het kind en geven meteen een tip waar nodig] en schreeuwen zij niet vanaf de zijkant de instructie naar het kind. Door deze manier van lesgeven is er veel rust in het gehele zwembad [waar meerdere lessen tegelijk gegeven worden], is er overzicht en persoonlijk contact. Mijn oudste zoon heeft les gehad in een zwembad in Voorburg waarbij de leraar niet in het zwembad aanwezig was en vanaf de kant de les 'toeschreeuwde' en de groepen groter waren. Ik vind dit daarom echt een plus aan Zwembad De Hofspetters. Klein en persoonlijk.
Het ABC diploma behalen duurt zo’n 6 jaar. Hier zwemles krijgen kost dus duizenden euro’s. De lijst met klachten is eindeloos. Ontzettend veel spijt dat we onze kinderen hier hebben laten zwemmen. Niet aardig tegen kinderen, kinderen gaan pas over wanneer plek is en dus niet wanneer het kind daar klaar voor is, slechte tot geen communicatie. Ik kan eindeloos doorgaan. Ze zeggen dat kinderen er gemiddeld 2,5 jaar over doen, maar in praktijk duurt dat vele malen langer. Ik raad iedereen af hier je kind op zwemles te laten gaan.
Zeer slechte communicatie, te veel wisselingen in zwemleraren, veels te grote groepjes en diploma halen duurt jaren. Kwaliteit van de lessen is verschrikkelijk en sommige kinderen krijgen nauwelijks aandacht. Waardeloze flutschool, stelletje amateurs zijn het!
Mijn dochter heeft tot nu toe 5 zwemlessen gehad. Door de kleine groepjes krijgt ze extra aandacht en goed begeleiding. Ze vindt het erg leuk en vraagt ook elke dag of ze weer gaat.
Heel erg tevreden. De begeleiding voor mijn zoontje voor-tijdens-na het zwemmen is erg goed. De communicatie naar mij toe als ouder is ook prima. Alles kan je volgen via je inlogcodes dat is wel fijn.
Super blij dat mijn dochter hier zwemles krijgt. Hiervoor zat ze ergens anders en heeft ruim een jaar in hetzelfde badje gezeten. Er was ook weinig individuele aandacht en moest je als ouder er zelf naar vragen hoe het ervoor stond. Werd vaak afgedaan als "goed". Toen we overgestapt waren was ze in een half jaar tijd 3 badjes verder en wordt ook 1x per maand gescoord wat je ook in de app kan zien. Heb je tenminste als ouder ook een beetje zicht op waar je kind mee bezig is. Er wordt echt individuele aandacht gegeven. Zweminstructeurs zijn ook erg vakbekwaam en superlief voor en met de kids!!Aanrader dus!!!
Zwemles voor onze dochter opgezegd bij dit bad. Veel verschuivingen in het rooster en haar plaatsen in verschillende groepen. Dit draagt niet bij aan het leerproces van het zwemmen. Daarnaast zijn we niet te spreken over de aanpak van de zwemcoaches. Eén daarvan had het idee gevat dat het bewust kopje-onder laten gaan een goed idee was om de reactie van mijn dochter 4jr te meten. De reactie van het bad, als je hierover je beklag doet, is dat de zwemcoach en de lifeguard ze altijd goed in de gaten houden. Wij zijn geen voorstander van dit soort praktijken. Overigens is het opzegtermijn twee maanden.
Balen dat ik geen 0 sterren kan geven. Communiceren is een drama, ze zeggen je kunt ons whatsappen maar hier wordt nooit op gereageerd. Wil je een zwemleraar of lerares spreken dan is dit niet mogelijk. Daarnaast wordt er op de onderdelen waar je kind niet goed in is te weinig aandacht aan besteed. Zo duurt het natuurlijk nog maanden langer voordat je kind klaar is met het badje en weer naar het volgende badje kan. Dit is natuurlijk wel gunstig voor Hofspetters want dit brengt weer geld in het laadje. Maar betaal je 2 weken te laat dan weten ze je te vinden want dan ontvang je een mail met het verzoek snel te betalen. Er wisselt ook erg vaak van zweminstructeur wat niet ten goede komt van het kind. Daarnaast hadden ze zoals meer zwemverenigingen doen wel een korting mogen geven als je meerdere kinderen had zwemmen. Zware afrader dus dit zwembad. Mijn advies is om goed rond te kijken en te checken naar reviews. Check bijvoorbeeld Silverster in Leidschenveen. Echt een prima zwemschool
Na 2,5 jaar ploeteren met zwemles met de oudste bij hofspetters kiezen we voor onze jongste voor andere zwemschool. Pas als je herhaaldelijk aan de bel trekt gebeurt er wat. Veel wisseling in docenten. Communicatie verloopt moeizaam. We kregen gewoon niet het idee dat hofspetters echt bezig was om onze dochter snel goed te leren zwemmen. Standaard lessen worden afgedraaid, ipv kijken wat je kind nog aan vaardigheden moet leren. Probleem is dat knzb methode niet aansluit bij abc-methode van andere zwemscholen. Dus bij overstap begin je elders voor aan.
Goede en vooral leuke methode is superspetters! In 1 keer afzwemmen je A-B-C halen! Je ziet het resultaat tov van abc zwemmers, bij t schoolzwemmen zelf goed het verschil kunnen zien. Tevens een vele betere voorbereiding voor andere watersporten zoals bv wedstrijdzwemmen en waterpolo. Veel afwisseling en de kinderen blijven geïnteresseerd tot t einde van de lessen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid