facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sperwershof

Sperwershof

Info

Sperwershof de groenste belevenis van het 't Gooi. Een oase van rust; onze oude moestuin waar je kunt genieten van koffie of thee.

Geschiedenis

Groenten jaarrond biologische groenten, kaas, jams en het bekende Poolse servies. In het seizoen dagenlijks vers geoogst: kruiden waaronder basilicum; tomaten, sla, bieten en bijzondere vergeten/oude groenten.
Bloemen vind je in de oude tuinschuur + een goede collectie vazen. Buiten een mooie presentatie van planten, potten en tuinmeubels.
Tuinen voor complete tuinaanleg en vast onderhoud. Onze tuinen kenmerken zich door een goede verhouding beplanting en materiaal gebruik.
Cursussen bezig zijn met bloemen op een mooie plek waar je tot rust komt. Kleine groepen. Werken met bloemen van het seizoen. Iedere maand heeft zijn eigen thema.
De pluktuin is een verhaal apart 450 m plukplezier. Vanaf half juli tot eind september.
Bed and breakfast verscholen tussen monumentale bomen ligt een plek om te genieten van rust, ruimte en goede energie.

Adres: Noordereinde 52, 1243 JH 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0356561012
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 52
Postcode: 1243 JH



op zoek naar gerelateerd: Theehuis 's-Graveland, Volkstuin 's Graveland, Moestuin 's-Graveland, Leeuwenlaan 34 1243 kb 's-Graveland, Landwinkel Hilversum, Groente abonnement Hilversum, Wijngaard 's-Graveland, Sperwerhof Nijkerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderij Cruysbergen Boerderij Cruysbergen 1 km Melkveebedrijf in 's-gravanland. Verkoop van volle melk en verse eieren.
Recensies
Super mooie en gezellige plek! In een bloementuin met verschillende zitjes. Er is een winkeltje met leuke kado artikelen, bloemen en lekkers. Koffie, thee,sapjes,taart, koek etc.
Leuke theetuin veel verschillende plekjes. Je kunt er wat drinken en er zijn toiletten. Er zijn enkele parkeerplaatsen.Eten: 3/5
Sfeervolle tuin met gezellige zitjes. Kopje koffie erbij met wat lekkers en daarna je eigen boeket plukken.
Mooie rustige plek. Lekkere gerechten. Prachtige tuin en goed verzorgd! Bloemen, planten en veel bio spullen te koop. Daarna mooi stuk de bossen in om te wandelen is aanrader.
Heerlijk plekje om te lunchen of alleen een kop koffie, thee of zelf gemaakte limonade
Ik hou hiervan! Mooie biologische producten. Heerlijke drankjes en versnaperingen... Vooral de notencaramel taart!
Thee gedronken. Omgeving met biologische tuin. Moeite waard!!Eten: 4/5
Mooie en sfeervolle theetuinService: 5/5
Fijne plek om tot rust te komen. Heerlijk gebak, veel vegan. Prachtige tuin waarin ook een pluktuin
Heerlijke plek om in alle rust van de natuur te genieten onder het genot van een hapje en drankje. Leuke potten, vazen en eetbare cadeautjes in het winkeltje. We komen terug als de pluktuin open is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid