facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spelt Dakbedekking

Spelt Dakbedekking
Adres: Noordzijdseweg 233, 3415 RE Polsbroek, Nederland
Telefoonnummer: 06 44945761
Staat: Utrecht
District: Lopik
Stad: Polsbroek
Route: Noordzijdseweg
Huisnummer: 233
Postcode: 3415 RE


Openingstijden

maandag: 07:00–19:00
dinsdag: 07:00–19:00
woensdag: 07:00–19:00
donderdag: 07:00–19:00
vrijdag: 07:00–19:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Vorige week hebben Jeffrey en zijn collega’s de nok van ons dak vervangen, tevens onze dakkapel voorzien van een nieuw laag.nWe hadden al een tijdje last van een lichte lekkage en we hebben daarvoor verschillende mensen op het dak gehad maar behalve het aantikken van het lood zijn ze nooit gekomen en dus hielden we het probleem.nWij kwamen toen in contact met Jeffrey en hij attendeerde ons op het feit dat er toch wel iets aan de hand was, nl een slechte afwerking en verschillende losse delen.nWij hielden een zeer goed gevoel over aan dat bezoek, dus aan Jeffrey gevraagd of hij daar iets aan kon doen en dat is nu naar onze volle tevredenheid gebeurd.nWij kunnen Spelt dakdekking ook zeer aanbevelen, het zijn harde werkers en werken zeer netjes.nWij kunnen ze dan ook zeer aanbevelen.
Heel professioneel geholpen door Jeffery met ons lekke en rotte schuurdak. Vooraf kwam hij kijken en gaf ons eerlijk en goed advies. Hij kwam met een zeer nette prijs voor het aanbrengen van het nieuwe schuurdak en toonde zich erg welwillend en flexibel bij het maken van een afspraak voor het plaatsen. Heel blij daarmee, want het weer werkte niet altijd mee.nZe waren veel sneller klaar dan verwacht en hebben erg net, goed en schoon werk opgeleverd. Vandaag de eerste bui gehad en erg fijn om het nu droog te kunnen houden.nUitstekende service, ik kan Jeffery zeker aanbevelen.
Heel tevreden over het werk van Jeffery en collega's. Goede communicatie, heldere uitleg over inspectie en werkzaamheden. Denkt mee over oplossingen. Staat voor zijn werk en leuk dat hij de resultaten deelt en kan laten zien wat hij precies gedaan heeft. De buurmannen met uitzicht op het dak gaven aan dat het een echte vakman is die nauwkeurig werkt.
Super professioneel bedrijf en een goede communicatie. Wij zijn blij met de vervanging van ons dak. Een echte aanrader!
Spelt dakbedekking is een professioneel bedrijf , ze werken volgens afspraak met uitstekende materialen en doen wat ze beloven,nzeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid