facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speldorado

Speldorado

Info

speelgoed , puzzels en spellen

Geschiedenis

Speelgoed-eldorado

Speldorado is de speelgoed speciaalzaak van Delft en omstreken, nergens vindt U in de regio zoveel speelgoed spellen en puzzels als bij ons. Sinds de oprichting in 1976 hebben wij gekozen voor de speelgoed inkoop organisatie VEDES, hier is het betere speelgoed te koop.

Vanaf 1992 hebben wij ons gespecialiseerd in spellen en puzzels. Naast een gigantisch assortiment hebben wij ook nog eens veel kennis over spellen in huis en organiseren wij geregeld demonstraties en wedstrijden. Als extra service hebben wij een spellen uitleen, hiermee kunt U spellen lenen en uit te proberen of ze wel leuk zijn.

Vanaf 2010 heeft Speldorado haar houten speelgoed afdeling flink grote gemaakt, dit om nog meer invulling te geven aan de wens om kwalitatief speelgoed te leveren.

Sinds 2005 is speldorado op het internet aanwezig, eerst als informatieve ondersteuning van onze winkel maar steeds meer als webwinkel. In 2012 is de website geheel vernieuwd.

Speldorado heeft het milieu hoog in het vaandel staan, naast de verkoop van duurzaam speelgoed met een langere levensduur, vermijdt Speldorado ook het blind verspreiden van folders. Om toch in contact te blijven met haar klanten is speldorado actief op facebook.

Internet heeft een grote invloed op de speelgoed branche, daarom heeft Speldorado haar speelgoed extra scherp geprijsd, u kunt dat zien op de website.



"Bij Speldorado vind je een bijzonder groot aanbod in bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en miniatuurspellen.Voor de puzzelaars is er een breed assortiment aan diverse puzzelsoorten vol klassiekers en nieuwe uitgaves.Als je speelgoed zoekt dan bieden wij jou enorm veel keus! Lego fans vinden bij ons het grootste assortiment lego van Delft.Mocht je cadeautjes willen uitzoeken dan slaag je gegarandeerd met ons unieke en superhandige Cadeaumandje actie; vraag ernaar in de winkel!Je bent van harte welkom om eens te komen snuffelen in onze barstensvolle winkel! Wil je jouw aankopen van de webshop in de winkel afhalen? Dat kan natuurlijk, of kies ervoor om het door ons laten verzenden. We staan graag voor je klaar!"
Adres: hippolytusbuurt 21, 2611 hm Delft
Telefoonnummer: 015-3649190
Stad: Delft
Route: hippolytusbuurt 21
Postcode: 2611 hm


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Speldorado, Spellenwinkel Delft openingstijden, Speelgoedwinkel in de Hoven Delft, Speldorado Nieuwsbrief, Intertoys Delft, spellenwinkel.nl delft, Speldorado wingspan, LEGO Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poppedijn Delft Poppedijn Delft 441 meter Een erg leuke winkel met mooie spullen. Ze hebben veel duurzaam speelgoed en zijn alt...
Krankzinnig kantoorkwartet Krankzinnig kantoorkwartet 567 meter Een leuk en leerzaam kwartetspel en diverse activiteiten om een einde te maken aan di...
Leonietje's Delft Leonietje's Delft 570 meter Zelfgemaakte, originele kraamkadootjes en speelgoed. Verkoop van de merken: Melissa ...
Nerds Like Us NL Nerds Like Us NL 2 km Prachtige Mew knuffel van Banpresto kunnen oppikken! Erg leuke items die je nooit bij...
Tayumo Tayumo 3 km Tayumo is a professional and experienced trading partner specialized in producing and...
Bazaar of Magic Bazaar of Magic 3 km Mooie, goed te bereiken winkel waar veel bordspellen te koop zijn. Prijzen zijn allee...
Recensies
Topzaak, als ik over een speelgoed winkel droom ziet deze er zo uit! Er is net wat meer speelgoed dan wat er eigenlijk in past, daardoor is de keuze reuze. Overal waar je kijkt staat wel iets. Gelukkig staat het allemaal soort bij soort. Wij zijn met een leuke set lego weer vertrokken!
Winkel zit op een drukke locatie dus daar komen vanuit buiten Delft kan wat ingewikkeld zijn. Binnenin is het wat krap soms, maar de prijzen zijn erg goed en ze hebben bijna alle bordspellen wel. Personeel is ook behulpzaam.
Beetje rommelige en smalle winkel, maar wat een keus aan bordspellen en puzzels. Prettige sfeer en redelijke prijzen. Attente hulp. De bord spelen staan op alfabetische volgorde en aan het einde van de eerste rij tot en met de h, Kun je naar rechts waar de rest van alle bord spelen staan. Voelt alsof je verborgen plek in de winkel hebt gevonden met een schat aan titels.
Leuke winkel. Een beetje een magazijn, maar medewerkers weten wat er aanwezig is en ze hebben heel veel. Ook buitenspeelgoed in de winter, i.t.t. winkels als Intertoys die alleen seizoensspeelgoed hebben. Grote afdeling spellen en lego. Mijn favoriete speelgoedwinkel! In coronatijd bezorgden ze heel goed, soms dezelfde dag nog.
Hij bestaat echt, die oude speelgoedzaak uit je jeugd! En wel in het mooie Delft. Wat maakt hem zo goed? Is het dat ieder kind, hoeveel centjes hij/zij bij zich heeft, altijd wel blij met iets de winkel uit komt? Dat wanhopige volwassenen die de kinderleeftijd weer zijn vergeten fijne en praktische verjaardagstips krijgen voor het verjarende kroost van vrienden? Of is het omdat iedereen je in de winkel zo goed helpt dat het lijkt of zij zelf het liefst het product zouden willen kopen? En de eigenaar is iemand die alle spellen van klein tot super groot kent en zelfs de spelregels direct kan toelichten. Een prachtige winkel, en dat is het.
Dit is een slechte zaak heb meer dan een week geleden een schaakbord besteld. Op de track en tracé van cycloon staat dat het bezorgd is maar dat klopt niet. Net gebeld met speldorado maar hun zeggen dat t bezorgd is en willen niks meer eraan doen. Niet bestellen bij hun klantenservice is erg slecht en niet zo vriendelijk. Slechte zaak voor spellen beter bij een andere zaak spelletjes kopen. Hoop dat jullie goeie keuzes maken na het lezen van mijn review.
speldorado werkt met de bezorgdienst cycloon. Na een week elke dag thuis wachten van 17.00 tot 22.00 vandaag te horen gekregen dat cycloon over drie weken contact opneemt, om 'uit te zoeken' wat ze kunnen regelen met speldorado.. cycloon helaas niet tw vertrouwen, na te lezen op trustpilot. speldorado meldde zelf aan de telefoon dat ze geen klantenservice kunnen leveren. geen geld terug en geen nieuw product, regel het maar met cycloon vertelden ze. dit zijn echt slechte zaken doen, schaam je diep!
Klein met heel veel speelgoed, stond 1 persoon die volgens mij de hele winkel moest runnen. Bij de kassa moest je lang wachten ook omdat inpakken een service was. Maar persoon bleef vriendelijk dat is toch een plus puntje.
Uitgebreide spellen- en speelgoedwinkel, met erg vriendelijke en behulpzame medewerkers. Deze winkel is een must see voor iedere fanatieke fantasie boardgame speler, card game fanaat en D&D'er. Daarnaast biedt speldorado ook voldoende aanbod voor mensen die beginnend verzamelaars zijn van bordspellen en ook voor kinderen zelfs peuters.
Zeer complete speelgoedwinkel. Veel spellen voor alle doelgroepen, Lego, Schleich, Magic etc. Enthousiast en behulpzaam personeel. Zijn zelf ook liefhebbers ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid