facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speksnijder Interieurarchitectuur

Speksnijder Interieurarchitectuur

Info

Dé perfecte match voor verrassend en sfeervol wonen.

Geschiedenis

Verrassend wat er mogelijk is! Verrassend ook hoe je door ogenschijnlijk weinig veranderingen in kleur, inrichting, toepassing van licht en ander meubilair een zodanige sfeer weet te creëren dat thuiskomen ook echt thuis voelen wordt. Wonen is niets anders dan emotie. Wij ontwerpen interieurplannen waarbij aan alle facetten van de inrichting wordt gedacht. Uw eigen wensen, het unieke karakter van uw (toekomstig) huis en de toegevoegde waarde van Travivi is dé perfecte match voor verrassend en sfeervol wonen.

In onze gastvrije showroom beleeft u de collecties van Hülsta, Rolf-Benz, Leolux, Jori, Interlübke, DeSede, FSM, Banz-Bord, Montis, Carré, Pullman, etc. Bij deze uitgebreide collectie bieden wij uiteraard een optimaal advies. Kom langs of maak een afspraak voor een verrassend gesprek.

Adres: Pleinstraat 4, 2861 XH Bergambacht
Telefoonnummer: 0182 351593
Stad: Bergambacht
Route: Pleinstraat 4
Postcode: 2861 XH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marskramer Marskramer 227 meter
Soet Wonen en Slapen Soet Wonen en Slapen 307 meter Goede zaak al van ouds her
Recensies
Mooie design, goede kwaliteit met bijbehorende prijs.
Wat een prachtige winkel en wat een meubels.
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid