facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spekschate Installatietechniek

Spekschate Installatietechniek

Info

Spekschate Installatietechniek

Geschiedenis

All-round Installatiebedrijf dat werkzaamheden verzorgd op het gebied van water-, gas- en elektra installaties en kan zorg dragen voor aanleg van rioleringen, het leveren en plaatsen van sanitair, uitvoer van zink- en koperwerken, vervangen van dakgoten, vernieuwen of aanbrengen van dakbedekking, reparaties industriële machines, storingsdienst voor bedrijven, ondersteuning technische diensten.



"Wij zijn uw allround partner voor advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud van installatiewerk."
Adres: De Meente 16B, 8121EV Olst
Telefoonnummer: 0570-563642
Stad: Olst
Route: De Meente 16B
Postcode: 8121EV


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Spekschate service en onderhoud
Recensies
Geweldige service voor onze waterontharder! De monteur is ook altijd super vriendelijk en behulpzaam!
Zeer vakkundig personeel en meedenkend!
Spekschate, een sterk staaltje in oplichterij door onnodig meerwerk! De monteur van Spekschate heeft onlangs bij regulier onderhoud alle 4 de afsluitkleppen voor het rookgasdicht maken van de Nefit CV installatie door lompheid afgebroken en is 30 minuten bezig geweest om de kleppen te vervangen. Ik heb zelfs nog moeten aandringen dat de 4e gebroken klep ook vervangen moest worden & moeten meehelpen met vervangen anders was het 3 kwartier meerwerk geworden. Afijn, bij ontvangst factuur gebeld over de factuur & verteld dat ik niet akkoord kan gaan met het meerwerk. Heb gevraagd om een nieuwe gecorrigeerde factuur. Daat was de baas niet toe bereid. Vervolgens voorgesteld dat ik de materialen vergoeden zou en dat Spekschate de 30 minuten tijd voor haar rekening neemt. Ook hier weer een weigering. De directeur was niet geïnteresseerd in de klantervaring en wat er volgens mij had plaatsgevonden. Hij liet weten op voorhand de monteur te geloven en omdat die niets had gemeld werd mijn verhaal afgedaan als ongeloofwaardig. Op mijn opmerking dat ik dan geen prijs meer stel op hun service reageerde de baas met: "Och, zo win je één, zo verlies je één." Spekschate verdient haar klanten niet! Wilt u niet worden belazerd met meerwerk door de monteur veroorzaakt? Dan raad ik iedereen aan om niet met Spekschate in zee te gaan!
Het gedane werk is zeer goed verricht, maar toen de factuur kwam schrok ik mij wezenloos. Er moesten 5 lampen, 4 opleg stopcontacten en 1 bewegingsmelder worden aangesloten in mijn houten veranda. Dus geen vreeswerk oid. De lampen had ik zelf in huis. Dit alles voor een kleine €1200,- Hiermee is de monteur 10 uur bezig geweest......
Onze cv-ketel op vrijdagavond echt volledig leeggelopen. Spekschate gebeld en binnen een uur stond er een vriendelijke monteur op de stoep. Nam de tijd om een en ander te vervangen en na te kijken. Hij probeerde ons zo goed mogelijk te informeren over wat er mogelijk fout is gegaan. De verdere afhandeling werd wat minder servicegericht opgepakt.
Vriendelijk personeel, ik werd snel geholpen. 5 sterren!
Een betrouwbaar bedrijf met fantastische vakmensen.
Beleefde en vakbekwame mensen!
Kundig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid