facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spek Mie Stroop

Spek Mie Stroop

Geschiedenis

Ons restaurant is geheel ingericht in een authentieke zeeuwse oma stijl en sfeer. Er is een ruime kinderspeelhoek aanwezig en een echte oma "lounge" ruimte waar u de dorpsfilms uit 1965 kunt bewonderen.

U zult zich wanen in de tijd van weleer!

Voor ons restaurant gelieve telefonisch te reserveren: 0113 351717

Label

http//:www.spekmiestroop.nl

Adres: Marktstraat 16, 4453 aj 's-Heerenhoek
Telefoonnummer: 0113351717
ln.poortseimkeps@ofni
Stad: 's-Heerenhoek
Route: Marktstraat 16
Postcode: 4453 aj



op zoek naar gerelateerd: spek mie stroop menukaart, spek en stroop, openingstijden spek mie stroop, pannenkoek goes, spek mie stroop solex, restaurant s heerenhoek, spek mie stroop high tea, pannenkoeken walcheren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Nieuw Paradijs Cafetaria Nieuw Paradijs 253 meter Zojuist babi pangang spek met nasi afgehaald. Was super lekker!
Recensies
Een lekker kopje koffie gedronken bij dit restaraunt. Aardig personeel en ouderwetse kopjes gaven een hele leuke ervaring. Binnen ziet het er ook heel leuk uit. Wij gaan hier zeker eens eten?Eten: 5/5
Pannenkoeken waren niet gaar. De verschillende thee smaken werd in blikjes aangeboden waarvan de 1e maal 2 van de 3 blikjes leeg bleken te zijn. Mij zien ze daar niet meer.
Een heel oud Zeeuws klassieke gezellige eetgelegenheid in een klein dorpje. Eten en drinken is daar prima.
Het interieur zag er gezellig uit,maar zodra je binnenkomt, slaat de butlucht je in je bakkes.het eten was wel redelijk, maar niet voor herhaling vatbaar. Voor iedereen die een beetje weet hoe je lekker pannenkoeken kan bakken, doe het lekker thuis.
Rond 17:30 uur binnengelopen. We werden begroet door een bediende, van hooguit 14 jaar oud. Het was niet druk. Hooguit 10 mensen. De mensen die er al zaten hadden ook nog geen eten gehad. Uiteindelijk kregen ze hun pannenkoeken, maar één van de pannenkoeken was verbrand. Zo’n vijf minuten later kwam de bediende van 14 jaar oud vragen wat we wilden drinken. Hier 20 minuten op gewacht, en nog niks gekregen. Besloten weg te gaan. Het is geen stijl mensen zo lang te laten wachten, zeker als het niet druk is. Dit kan beter!!
We kwamen op een verkeerd moment binnen, er werd gezegd dat t druk was. Er waren 2 tafels met 4 volwassenen en 4 kinderen en 1 tafel met 2 personen, en later bleek dat er een groep van 30 personen zat. Dan moet je niet zeggen het is druk, maar de gast informeren dat er een groep zit en dat het wel even kan duren. Dan kun je ook nog zeggen we kijken wel verder. Achter de bar liep het hierdoor niet bepaald vlekkeloos. Er waren geen menukaarten meer. Wifi deed het niet. Menukaarten waren ook niet bepaald coronaproef. Glas van mijn bier was vet. Eten was redelijk. Toetjes uitverkocht. Bediening vriendelijk maar te jong. Ze hadden zelfs de afwasjongen in de bediening gezet. T manneke kan niet veel ouder zijn geweest dat 14 en was de hele dag daar al aan t werken. Zou de arbeidsinspectie dit weten. Dus dit was eenmalige ervaring.
Onze kleinkinderen waren op bezoek. Vrijdags eten ze thuis traditioneel pannenkoeken. Wij dus naar Spek mie stroop. Was alweer een tijdje geleden. De voor ons nieuwe eigenaar was vriendelijk en deed zijn best het ons naar de zin te maken. De kinderen konden lekker spelen, dat gaf ons de kans even rustig samen wat te drinken. De kinderen smulden van hun eigen versierde pannekoek. Wij aten een heerlijk stoofpotje. Leuk, gezellig en lekker. Een volgende vrijdag als de kinderen er zijn willen ze weer naar dat leuke restaurantje..
Twee jaar geleden hier lekker gegeten, maar vanavond niet. Het was rustig in het restaurant, maar we moesten meer dan een uur wachten op ons eten. De pannenkoek was licht aangebrand, de hamburger arriveerde zonder het beloofde spiegelei en bij één van de gerechten was de friet vergeten. Wellicht had de kok een slechte dag, maar dit nodigt niet uit de zaak een derde keer te bezoeken.
Onze ervaring was slecht helaas. Het was hartstikke mooi ingericht dat zeker. Leuk ook dat je er met kinderen beetje kan spelen. Voor hun is het leuk. Niet echter als je als volwassene goede restaurants gewend bent. We moesten bij de deur zitten en nergens anders, terwijl de zaak bijna leeg was, bij de openstaande deuren dus tocht. Toilet met lekkende kraan en zeer onderkomen, half gesloten is slecht. WC is helemaal niet ingericht voor kleine kinderen doekjesdispenser op 1m70 dat is dan wel heel raar en niet doordacht. Op je eten moet je dan bijna een uur wachten. De pannenkoeken waren heerlijk. Maar een niet doorbakken hamburger is toch wel heel slordig. Teruggestuurd maar dat duurt dan ook weer lang. Niet fijn. Bijna 15 euro voor slecht bereidde friet met een heel klein halfgevuld pannetje stoofvlees en heel weinig salade kan echt niet. Lauwe ijsthee zonder ijs. De bestellingopnemer inderdaad erg jong had de voorgerechten vergeten in te voeren terwijl hij het wel had opgeschreven. Voor dit alles geen excuses gehad. Het meisje probeerde er nog wat van te maken. Bij het afrekenen moesten we bewijzen dat het daadwerkelijk was afgeschreven. En zelfs dat werd in eerste instantie niet geloofd. Een slecht geleid restaurant dus. Jammer. Er is best wel wat van te maken. Maar als dit gebeurd kun je net zo goed niet open gaan.
Als je binnen loopt komen er herinneringen aan nachtelijke uren in de kroeg boven. De geur van schraal bier is niet uitnodigend om met je kindjes lekker pannenkoeken te eten. De pannenkoeken zelf waren oké, mijn bestelling was niet goed doorgekomen en kreeg wat anders. De meiden die bedienen doen hun best maar het kwam niet van de grond. Als je appelsap besteld, dan krijg je dat als volwassene in een versleten en verwassen plastic beker. Kan gebeuren maar giet dan even over in een glas. Fouten worden niet gecorrigeerd, dat had best mogelijk geweest. Het was onze eerste keer maar ook de laatste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid