facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speenkoordjes2go

Speenkoordjes2go

Info

Superleuke en unieke, handgemaakte
accessoires. Kindvriendelijk en leuk voor onderweg en thuis.
Alles is naar wens te maken.

Geschiedenis

Beste leden,

Welkom op mijn persoonlijke site met leuke orginele (kraam) cadeaus of gewoon super leuk voor je eigen kindje.
alles wordt met de hand in elkaar gezet
De gebruikte materialen zijn speekselveilig, vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de internationale richtlijnen voor baby artikelen DIN-EN 71-3.

Ik ben ermee begonnen als hobby omdat ik helemaal weg ben van stoere leuke kleertjes en er ook erg van houd om te combineren. Aangezien voor veel kindjes een speen ook een accessoire is dacht ik 'dan is het ook erg leuk om dit te laten matchen bij kleding'. Voor mijn eigen zoontje heb ik dan ook verschillende speenkoorden zodat ik leuk kan afwisselen. Ook met de naamhangers kwam ik erachter dat ik het super leuk en handig vond om deze te bevestigen aan mijn luiertas en aan de crèchetas van mijn zoontje. Zo weten ze allemaal en hij zelf ook op een gegeven moment dat die tas van hem is. Maar kan natuurlijk ook aan je sleutelbos of eigen tas, of voor in je auto aan de spiegel.voor de meiden heb ik nu leuke met naam gemaakte speldenhangers incl speldjes gemaakt. voor de kindjes zonder speen maar wel met knuffel zijn er knuffelkoorden zodat je knuffel nooit meer kwijtraakt.

Tot nu toe heb ik voor familie en vrienden al een aantal gemaakt en heb ze ook zo af en toe geveild op de veiling voor jongens kleding om mensen met een klein budget ook een kans te geven. Dit blijf ik ook zeker af en toe doen.

De materialen die ik gebruik zijn kindvriendelijk. 100% veiligheid staat natuurlijk voorop, niet alleen voor mijn eigen kind maar ook voor andere kindjes natuurlijk.
Het metaalgedeelte van de clips is nikkelvrij en de houtverf is speekselveilig en vrij van schadelijke stoffen. De karabijnhaken van de naamhangers zijn van geanodiseerd aluminium en daardoor roestvrij.
Het gebruik van het koord en het in de gaten houden ervan ligt natuurlijk wel bij de verantwoording van de ouders.
Ik zeg dan ook vaak 'als je hem ontvangt, trek er even aan en laat hem vallen, alles om jezelf een goed gevoel te geven dat hij veilig is'. maar natuurlijk wel altijd zelf opletten.

Kosten van speenkoord/Knuffelkoord
Een standaard speenkoord kost 10 euro. Voor dit bedrag kun je kiezen uit diverse kleine clips met een plaatje, of de grotere effen clips die ik in meerdere kleuren heb. Je mag verder zelf de kleur balletjes kiezen, de schijfjes rond of sterretjes (er zijn vele kleuren mogelijk), het type koord (wax- of satijnkoord), en natuurlijk een naam of tekst. wil je een knuffelkoord dan komt er 1 euro extra bij voor de clip

Diverse extra opties tegen meerprijs;
- Een motiefclip groot of met tekst (1 euro).
- Een figuurkraal (1 euro) - bv. een kroontje, ster, strikje, etc., enz.
Er is van alles bespreekbaar, dus vraag gerust

Kosten van een naamhanger
Een naamhanger kost 7 euro. Voor dit bedrag mag je dan kiezen uit een van de vele verschillende kleuren karabijnhaken. Daarnaast ook keuze uit verschillende kleuren balletjes, schijfjes en koord.mocht je er een figuurtje op willen dan komt hier 1 euro extra bij.

Kosten van een Speldjeshanger met naam
een speldjeshanger met naam kost 10 euro incl klemmetjes of speldjes naar wens uit te zoeken met de voorraad die ik op dat moment heb.
wil je er een figuurtje op hebben dan komt er 1 euro per figuurtje bij.

alle prijzen zijn excl verzk, deze liggen tussen de 1,46 en 2,19 in

De speenkoorden en knuffelkoorden dienen onder toezicht van volwassenen gebruikt te worden, het is geen speelgoed! Het wordt afgeraden deze te gebruiken in bed/wiegje i.v.m. verstikkingsgevaar. Aangezien de houten letterkralen natuurproducten zijn, is het mogelijk dat de kleuren iets kunnen verschillen.



- DISCLAIMER -
Speenkoordjes2go besteedt de grootst mogelijke zorg aan de keuze van gebruikte onderdelen, evenals de samenstelling ervan tot het eindproduct.
Speenkoordjes2go kan echter geen enkele aansprakelijkheid op zich nemen aangaande het gebruik van de producten of de gevolgen daarvan. In aanvulling op de gebruiksvoorschriften wordt van de afnemer verwacht dat hij of zij deze met gezond verstand inzet.
Speenkoordjes2go verwelkomt echter alle feedback die bij kan dragen aan een verbetering van de producten en dienstverlening.
Speenkoordjes2go stelt het verder op prijs dat bij eventuele klachten allereerst direct en persoonlijk contact gezocht wordt alvorens publiekelijk de producten en dienstverlening te bekritiseren.

Adres: Dijkgraaf 108, 1689WH Zwaag
Stad: Zwaag
Route: Dijkgraaf 108
Postcode: 1689WH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Draag uitleen West-Friesland - Draagconsulent Hoorn e.o. Draag uitleen West-Friesland - Draagconsulen... 193 meter Uitleen van ergonomische draagsystemen in Hoorn. Dragen helpt mee aan een veilige hec...
Draagpunt - Draagconsulente Hoorn Draagpunt - Draagconsulente Hoorn 582 meter Danielle heeft ons heel duidelijk, met geduld en veel liefde voor haar vak, leren rug...
Kwekerij Theo Beerepoot Kwekerij Theo Beerepoot 637 meter Kwekerij Theo Beerepoot in Zwaag is gespecialiseerd in Euphorbia Fulgens, violieren.
Vector Training Vector Training 679 meter Vector Training is een flexibele autorijschool in Zwaag (NH), waar iedereen welkom is...
Bangert Oosterpolder - voor een mooie stad Bangert Oosterpolder - voor een mooie stad 693 meter Een dijk van een wijk Ruime woningen, kleurrijke gevels, gezellige straatjes, uitzich...
Cupair Cupair 1 km Super aardige eigenaar! Binnen no time gerepareerd. Ik ben helaas vaste klant met 2 p...
WTR Wrap WTR Wrap 1 km Van de week mijn VW laten wrappen. Het was wel een stukje verder weg maar omdat een ...
Help mijn Mac Help mijn Mac 1 km Heel positief. Netjes en correct behandeld.
WF Deals WF Deals 2 km Super leuk bedrijf, goede service en top deals. De restaurants waar wij geweest zijn ...
Kok Schouten Elektrotechniek Kok Schouten Elektrotechniek 2 km Top installateurs
Workshoptoko Workshoptoko 2 km Bij Workshoptoko moet je zijn voor een compleet creatief kinderfeestje! Voor creatiev...
Praktijk Veer Praktijk Veer 2 km Kinderen/ jongeren lopen vast binnen het onderwijs of op persoonlijk vlak. Uit een pa...
Clarò Clarò 2 km OLIJFOLIE - EXTRA VIERGE - EERSTE KOUDE PERSING - AZIJN - SPAANSE DELICATESSEN - 100%...
Share A Moment fotografie Share A Moment fotografie 2 km •Familie•Zwangerschap•Newborn•Kinderen•Dieren• fotografie voor een betaalbare prijs? ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid