facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelweek Stolwijk

Speelweek Stolwijk

Info

De Speelweek Stolwijk wordt al decennia lang georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie voor kinderen vanaf groep 3 t/m 8 van alle basisscholen.

Geschiedenis

History:

De Speelweek Stolwijk wordt al decennia lang georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie voor kinderen vanaf groep 3 t/m 8 van alle basisscholen in Stolwijk en omgeving.

Vanuit een commissie van de Stichting Culturele raad Stolwijk is de huidige organisatie Speelweek Stolwijk ontstaan

De Speelweek werd in het prille begin door de Kulturele Kommissie van de gemeente Vlist georganiseerd.

Na oprichting in 1978 van de stichting Culturele Raad Stolwijk werd de Speelweek onder de paraplu van die raad ondergebracht.

Door de sterk groeiende omvang van de activiteiten en het daarmee gemoeide budget van de Speelweekcommissie kwam er behoefte aan een aparte organisatie welke de \speelweek handen en voeten zou kunnen geven. Vanaf 2003 functioneert de Speelweekcommissie dan ook volledig autonoom en zijn we actief als aparte werkgroep onder de paraplu van de Culturele Raad Stolwijk.

Door de jaren heen werd de organisatie van de Speelweek steeds professioneler en werden de gekste thema’s verzonnen voor een week vol vertier en plezier voor de Stolkse jeugd ….

Als grootste kracht in het geheel kunnen we wel het improvisatie talent noemen. Het weer is immers niet altijd te voorspellen en door de jaren heen moest op het allerlaatste moment het programma nog wel eens worden aangepast.

Adres: Hennepakkers 1, 2821 XL Stolwijk
Telefoonnummer: 0653777717
Stad: Stolwijk
Route: Hennepakkers 1
Postcode: 2821 XL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groenehartculinair Groenehartculinair 333 meter Ideale oplossing voor warme maaltijdbezorging voor ouderen die niet meer kunnen of wi...
AC de Baanbreker AC de Baanbreker 453 meter Heel erg naar mijn zin gehad bij Bij Ons. Helaas nu niet meer mogelijk door verhuizin...
Uit de Kunst W&S Uit de Kunst W&S 573 meter Uit de Kunst W&S bemiddelt, voor veelal internationaal opererende bedrijven in functi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid