facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin Zalmplaat

Speeltuin Zalmplaat

Info

Entree kids € 0.50/10 ritkaart € 4.00
Gezinslidmaatschap € 15.00 p.j niet verplicht
Scholen. Bso's. Instell etc € 25.00 p.j wel verplicht + € 0.50 p.kind

Adres: Hoekwant 30, 3192 JD Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: 0104168717
Stad: Hoogvliet
Route: Hoekwant 30
Postcode: 3192 JD


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Bonaire, Speeltuin meeuwenplaat, Speeltuin met zaalverhuur, Windmolenpad 24 Hoogvliet, Speeltuin Spijkenisse, Binnenspeeltuin Hoogvliet, Feestzaal Hoogvliet, Buitenspeeltuin Hoogvliet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuinvereniging Meeuwenplaat Speeltuinvereniging Meeuwenplaat 699 meter Hele leuke speeltuin en genoeg zit plekken. Zaaltje en toiletten zouden wel is beter ...
Speeltuin Meeuwenplaat Speeltuin Meeuwenplaat 699 meter Speeltuin Meeuwenplaat is een speeltuin in Hoogvliet. Zeer regelmatig worden er leuke...
Recensies
Hele leuke speeltuin. Was er nog nooit geweest. Klimmen, waterpaddenstoel, draaien, slingeren en springen
Leuke speeltuin, €0,50 entree voor de kinderen, nette toiletten en schappelijk prijzen bij restaurantje. Ook in de warme dagen is er verkoeling voor de kinderen en over het algemeen niet druk.
Hele leuke speeltuin. Zowel de kinderen als ouders kunnen zich hier uren lang vermaken. Er zijn genoeg speeltoestellen voor de kinderen en voor de ouders genoeg zitplekken. Je kunt ook eten en drinken kopen. En is niet duur. Vooral met lekker weer is het een leuk uitje. Dan is er ook waterpret voor de kids.
Wil even melden dat de toegangsprijs is verandert sinds 1 januari 2023 is verandert in 1 euro. Ook kun je voor 15 euro een lidmaatschapkaart kopen, welke recht geeft op gratis toegang voor het hele gezin voor de rest van 2023.
Erg leuke compacte speeltuin, waar de kids voor €0,50 cent pp uren kunnen spelen. Van piratenschip, tot zandbak, tot voetbalveld tot kabelbaan etc.
Prima omgeving om kinderen een middag te laten spelen! Fijn dat er vrijwilligers zijn om die dit mogelijk maken.
Leuk en genoeg te doen voor kinderen. Zou leukers zijn als er dingen gedaan zou worden met kinderen. bijv thema's als jungle of superhelden of leuke clinics voor de kidz. Sminken, zeepkisten race, knutselen, kleurwedstrijd ect ect. Personeel heel vriendelijk, hoop wel dat ze wat jonger vrijwilligers kunnen recruteren. Die kunnen de kinderen extra vermaken.
De speeltuin zelf is heel erg leuk! er wordt alleen veel gerookt door de vrijwilligers en door ouders. Hier moeten de kinderen niet van meegenieten! en zeker niet van de sigaretten die ik vaak tussen het zand vind, Daarnaast zijn er geen duidelijke openingstijden waar men zich aan houdt. niet iedereen heeft Facebook dus een algemene website waar wordt aangegeven of de speeltuin die dag open of gesloten is, is denk ik ook een idee!
Een gezellige speeltuin aan de rand van een woonwijk en tegen een groenzoom aan. Wij waren er nog nooit geweest. Maar hebben de hele middag genoten, d. w. z. de kleinkinderen. Ik zal de voordelen eens opnoemen: precies het goede formaat, zodat je vanuit het midden precies het hele terein kan overzien. Leuke speeltoestellen die de kinderen goed bezig houden zonder dat de verveling toeslaat. Voornamelijk kleintjes van 0 tot ca 10 jaar, dus geen tieners die de kleinsten on de voet lopen. Een kiosk aan het grotere horecadeel, hier is er koffie/thee/fris, ijs, snoep etc en doordeweeks frituur. Er zijn genoeg zon-en schaduwplekken. Een overdekte fietsenstalling binnen de omheining en een WC gelegenheid. Water, zand en klimtoestellen etc. en dat voor €0,50 per kind. Woj hadden wat flesjes meegenomen, maar hebben daar toch e.a. gekocht en schrikbarend goedkoop: 1 flesje Coca Cola plus een groene thee samen €2,- is meer dan schappelijk. Kortom de kinderen hadden de middag van hun twee weken vakantie! Binnenkort gaan we weer.
Helaas zijn de mensen daar niet echt klantvriendelijk en het is jammer dat je niet je eigen eten en drinken mag meenemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid