facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin Tuindorp Wageningen

Speeltuin Tuindorp Wageningen

Info

www.speeltuin-tuindorp.nl
zwembad
speeltuin

Adres: Floralaan 20b, 6707 HR Wageningen
Telefoonnummer: 0317-411601
Stad: Wageningen
Route: Floralaan 20b
Postcode: 6707 HR



op zoek naar gerelateerd: Halloween Tuindorp, Oud papier Wageningen, Speeltuin tuindorp Utrecht, Binnenspeeltuin Wageningen, Halloween Wageningen, Speeltuin Ede, Tuindorp Amsterdam, Speeltuin Bennekom
Recensies
Heerlijk om heen te gaan met de kleinkinderen. Vriendelijke mensen daar.
Mijn dochter hoorde een ouder zeggen tegen haar kind, dat zij een vervelend kind was. Mijn dochter gaf een grens aan bij de draaimolen, ze wil niet heel erg hard. Ik heb er meer Tokkies gezien. Ook Beleefde mensen, maar helaas zijn er altijd een paar die het verpeste. Mijn dochter durfde thuis pas huilend het te vertellen. Niet een aanrader.
Goed. Klein maar prima voor de kinderen
Leuke speeltuin met erg onvriendelijke vrijwilligers die totaal geen benul hebben van hoe ze mensen en kinderen horen aan te spreken. Het lijkt net of men hun taakstraf daar uitzit ipv vrijwillig toezicht te houden. Allemaal mensen op leeftijd die zo nors zijn. Het verbaasde de kinderen ook enorm dat er geen vriendelijkheid van af kon. Zal hier ook nooit meer komen. Erg jammer! Heb mij nog nooit ergens zo niet welkom gevoeld in dit land.
Voor een paar euro kan je met de kinderen van alle leeftijden een hele middag pret hebben. Het is prettig dat de speeltoestellen voor de allerkleinsten apart staan van de toestellen voor de oudere jeugd. Het klim, draai en springspul voor de oudere jeugd is uitdagend. De toestellen zijn netjes en goed onderhouden en de omgeving is schoon. Je kunt er een ijsje en een kop koffie krijgen en op een warme zomerdag kan er zelfs gezwommen worden.
Betaalde niet duur speeltuin met goedkope horeca. Met ondiep zwembadje. Vriendelijke vrijwilligers. Niet bijzonder modern, maar degelijk genoeg speeltuig.
Geweldige speeltuin en veel neven aktiviteiten zoals bingo,carnaval etc
Superleuk hier.Echt leuk voor de kids om zich een hele dag te vermaken.Vooral de afwisseling van speeltuin en zwembad.Echt al vele leuke dagen gehad hier!!
Grote, verrassende speeltuin midden in een wijk met eenopenlucht zwembad erbij. Prijs net een beetje aan de hoge kant, maar abonnementsprijs juist aantrekkelijk laag.
Leuk, klein speeltuintje met een kleine zwembad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid