facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin Sint Michielsgestel

Speeltuin Sint Michielsgestel

Info

Ieder kind heeft recht op gratis spelen. Een vrij toegankelijke natuurspeeltuin voor en door de inwoners van Sint-Michielsgestel.
Vies worden mag

Geschiedenis

Ieder kind heeft recht op gratis spelen. Een vrij toegankelijke natuurspeeltuin voor en door de inwoners van Sint-Michielsgestel. Dat is wat wij willen!
Een speeltuin waar je kunt spelen, ontdekken, ravotten. luieren, leren en ontmoeten, voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar.
Een speeltuin die reageert op, en gebruikt maakt van aanwezige begroeiing, water, grasveld en bestaand structuren en deze onderdelen bindt...
Een speeltuin ook die de gemeenschap bindt...
Een speeltuin voor en door de mensen uit Sint-Michielsgestel midden in het dorp.

Vies worden mag!

Adres: Meanderplein, Sint-Michielsgestel
Stad: Sint Michielsgestel
Route: Meanderplein



op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Den Bosch, Speeltuin Zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pubquiz Gestel Pubquiz Gestel 409 meter Ellke maand weer een pubquiz in Sint-Michielsgestel
Pom-Pidom Pom-Pidom 713 meter
Grote Gestelse Vlooienmarkt Grote Gestelse Vlooienmarkt 1 km Super leuke markt! Alles netjes gesorteerd en super prijzen
Recensies
Een hele fijne plek voor de kleinere kinderen. Lekker spelen met water en zand, op klim- en glijtoestellen. Een echte natuurspeeltuin dichtbij het centrum nabij de Dommel en gemeentehuis. Ook een leuke startplaats voor mooie wandelingen in de omgeving. Uw auto kunt makkelijk dichtbij parkeren voor het gemeentehuis.
10-06-2018: Mooie nieuwe, schone en duurzame speeltuin. De vorm van het speeltuin is een smalle strook dus je hebt niet altijd overzicht wanneer de kinderen heen en weer rennen. Je kunt er picknicken, er zijn geen vuilnisbakken dus houdt het schoon en ruim je eigen rommel op. Een leuke park waar de kinderen lekker en veilig kunnen spelen. Echter is er geen toiletvoorziening. Waarschijnlijk kun je daarvoor naar het Gemeentehuis of Bibliotheek, maar waar op zondag? Voor de kleintjes wel handig.
Een mooie natuur speeltuin. Waar je ook echt waant als of je in een stukje natuur bent en dat midden in het dorp. Echt heel mooi gedaan
Mooie speeltuin voor elke leeftijd geschikt 1 tot 12 jaar omringt door een hek, dus ze kunnen niet ontsnappen
Leuke natuurspeeltuin van jong tot oud. Mooi gelegen aan de Dommel en je auto kun je eventueel parkeren op het plein voor het gemeentehuis en de meander. Daarnaast als het goed weer is kun je lekker op het terras zitten bij de meander en kun je je kinderen op een afstandje in de gaten houden. Helaas staat de meander niet in verbinding met de speeltuin. Dit zou nog een betere toevoeging kunnen zijn voor de speeltuin.
Natuurlijk is deze speeltuin een fijne plek voor hele kleine, maar ook de grotere kinderen. Praktisch alle speeltoestellen zijn van hout, maar er zijn ook metalen werktuigen en glijbaantjes, waterpomp en kabelbaan. Houten zitplaatsen voor de ouders of begeleiders en voor de picnic. De ligging is vlakbij de dorpskern nabij de Dommel en de Meander, gemeenteschapshuis met parkeergelegenheid. Een mooi startpunt voor een mooie wandeling vlakbij zoals Zegenwerp, Dommeldal, en gemeentebos. Het zou mooi zijn als er ook wat dieren in deze omgeving zouden zijn, want alle dierentuintjes is Sint-Michielsgestel zijn verdwenen.
Super leuke speeltuin. Leuk ingedeeld met toestellen voor verschillende leeftijden.
Super leuker middag... onze kinderen hebben genoten!
Leuke speeltuin, met ons zoontje van 1.5 makkelijk 2 uur kunnen volmaken en alle speeltoestellen kunnen uitproberen. Voor alle leeftikden is er wat te doen, van klimmen tot en met waterpret aan toe.
Zo super om er met de kinderen en kleinkinderen naar toe te gaan altijd zo gezellig Geniet je dagje net lieve groet xxx‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid