facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin Rollebollebos

Adres: Vlinderbaan 12, 2907GC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: +31104426657
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Vlinderbaan 12
Postcode: 2907GC


Recensies
Voor eerste keer met onze kleinzoon bezocht. Grote schone met veel speeltoestellen uitgeruste speeltuin. Een uitdaging voor jonge en oudere kinderen. Alles goed onderhouden,en kraakhelder toilet. Prijzen versnaperingen en ijs heel redelijk. De speeltuin wordt door vrijwilligers gerunt,en doen ze verdomd goed,hulde.
Leuke speeltuin voor de kids! Aardige personeel
Leuke speeltuin met diverse speeltoestellen zoals een kabelbaan, trampoline, glijbaan, klimtoren en voor de kleintjes een apart gedeelte. Goed onderhouden en mogelijkheid om aan een tafeltje te zitten.
Zeer fijne en veilige speeltuin. Met toezicht en goed onderhouden.
Geweldig speeltuin met veel speeltoestellen voor oude jonge kinderen. Alleen jammer dat maar 2 dagen p/w open.
Leuke speeltuin voor kinderen met veel voorzieningen.
Fijne en nette speeltuin. Jammer dat ze niet ook in de wintermaanden af en toe open zijn.
Ontzettend leuke speeltuin. Entree is een symbolisch bedrag van 1 euro ook voor volwassenen maar de speeltuin is schoon, netjes, goede en leuke toestellen en daarnaast kun je ook nog wat te eten en drinken halen. Wij komen hier zeker terug!
Leuk voor de kinderen. Entree is schappelijk
Dat is geweldig mooi daar het wordt goed schoon gehouden en er zijn mensen die heel lief zijn voor de vrouwen en de kinderen daar kwam ik graag met mijn kinderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid