facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin 'Os Blie Riëk'

Speeltuin 'Os Blie Riëk'

Info

Speeltuin voor veel speel plezier! Voor jong & oud. We zijn te vinden aan de Tollensstraat 1B in BlericK

Geschiedenis

Toegangsprijzen en openingstijden
De toegangsprijs voor volwassenen en kinderen vanaf dat ze gebruik maken van onze speeltuin slechts €2,- per persoon.
De speeltuin is geopend van de meivakantie tot eind september. Afhankelijk van het weer is de speeltuin mogelijk langer open. Mocht u twijfelen over de opening in verband met het weer kunt u vanaf 12:45 uur bellen met de speeltuin, nummer 077-387 02 14.
of 0683945503 Wil Pelzer (beheerder)

Groepen
De speeltuin is bijzonder geschikt voor kinderfeestjes en schooluitstapjes. Ook buiten de reguliere openingsdagen zijn groepsarrangementen bespreekbaar.

Er is in de speeltuin een winkeltje waar tegen zeer vriendelijke prijzen koffie thee frisdrank diversen soorten ijs, snoep, en diverse snacks te koop word aangeboden.
Het is toegestaan voor kinderfeestjes een frietje buiten de poort te halen en dit voor 17.00 uur te gebruiken. Alcohol en barbecueën is niet toegestaan.

Wilt u reserveren voor een schooluitstapje kan dit via e-mailadres [email protected]



De exploitatie van de speeltuin is in handen van stichting Speeltuin Os Blie riëk. Het bestuur wordt gevormd door:

-Sandra Dinnissen, secretaris

-Arie Leppink, penningmeester

- Wil Pelzer, Beheerder

We zijn blij dat een aantal vrijwilligers zich wekelijks inzet om de speeltuin te onderhouden. De exploitatie is afhankelijk van inkomsten uit entree, subsidie van de gemeente Venlo en donaties/sponsoring. We gebruiken deze gelden voor het onderhoud van de speeltuin en de aanschaf, onderhoud, keuring en vervanging van speeltoestellen.

We hebben ruimte om nog meer speeltoestellen te plaatsen. Hiervoor ontbreekt echter op dit moment de financiële ruimte. Draagt u de speeltuin een warm hart toe? U kunt uw bijdrage doneren via bankrekening NL07RABO0107764407 t.n.v. Stichting speeltuin Os Blie riëk. We zijn blij met elke donatie, groot of klein! We danken u alvast voor Uw steun.

Wilt u meehelpen als vrijwilliger in het onderhoud of wilt u andere werkzaamheden verrichten? Tijdsinvulling kan altijd in overleg. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wil Pelzer via tel. 077-3870214 0f 0683945503 of [email protected].

Adres: Tollensstraat 1B, 5921 CA Blerick
Telefoonnummer: 0683945503
Stad: Blerick
Route: Tollensstraat 1B
Postcode: 5921 CA



op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje Blerick, Tollensstraat Blerick
Recensies
Geweldige plek voor kinderen om te kunnen spelen. Goedkope entree 2 euro en ook het eten en drinken is betaalbaar. Door de gemoedelijke vrijwilligers is er een rustige en fijne sfeer. Parkeren is gratis, en ruim voorhanden. Genoeg plek voor fietsen en veel plaats om te zitten.
Vriendelijke personeel . Had er een verjaardagsfeestje gegeven. Personeel erg behulpzaam. En alles doen ze op vrijwillige basis.
Hele fijne speeltuin, met veel vrijwilligers die een oogje in het zeil houden. Leuke speeltoestellen en veel gezellige zitjes. En de frietjes zijn heerlijk!
Gezellige vrijwilligers en een leuke speeltuin om een dag door te brengen
De speeltuin is kindvriendelijk wat betreft de speeltoestellen, wat betreft het personeel welke vrijwillig aanwezig zijn , is er een bij die totaal niet geschikt is om hier te werken. En als ik mij niet vergis , is het de beheerder van Os Blie Riek. De manier van de kinderen aanspreken als zij iets niet goed of verkeerd doen, is alles behalve om naar huis te schrijven. Hij schreeuwt en snauwt naar de kinderen alsof hij de kinderen angst wil inboezemen. En als je er wat van zegt, krijg je als antwoord, dat doen ze volgende keer niet meer, hier leren ze van. Het is zonde dat er een persoon bij Os Blie Riek van dit caliber werkzaam is, die eigenlijk niet bekwaam is om met kinderen om te gaan. De vier sterren zijn daarom ook voor de speeltuin en het personeel, behalve dan die ene persoon beheerder? welke uit de gratie valt.
Absoluut de fijnste speeltuin in de omgeving. Vriendelijke vrijwilligers die alles prachtig bij houden! Kinderen van alle leeftijden kunnen er heerlijk onbezorgd spelen.
Wij hebben het er erg naar onze zin gehad. De kinderen hebben over veilig in kunnen spelen. De volwassenen hebben aan een schone tafel kunnen zitten met toezicht op de kinderen. Het is een hele knusse open ruimte. Het doet me denken aan mijn jeugd, maar wel nog modern. De toestellen hebben voor veel lol gezorgd. Het personeel was vriendelijk wat je een welkome gevoel geeft. De entreeprijs is super 2,-pp. Veel mensen gaan er picknicken wat wel te begrijpen is. Lekker gezellig maar ok vanwege de prijzige koffie en gebak. Al met al is het een super leuke plek voor kids tot en met 12 jaar. Wij gaan zeker terug
Leuke speeltuin voor jong en oud. Betaalbare entreeprijzen. Speeltuin wordt door vrijwilligers gerund. Niks moet alles mag en daardoor heel gemoedelijk. Er is veel zit gelegenheid en het belangrijkste is dat er veel diversen speeltoestellen zijn voor kinderen van alle leeftijden.
Half vier kommen met dochder en om vijf uur merwrou zege dicht. Lekker geld meneme en dan mensen weghoien. Latzte keer!!! Noit mehr geld geven vor dit speelplatz!
Zeer leuke speeltuin voor kids. Mooie overzichtelijk en goed onderhouden. Vriendelijke personeel kom snel weer terug mijn kinderen wilden niet mee naar huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid