facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin Neshof

Info

Deze pagina geeft informatie over Speeltuin Neshof in Onderdijk.

Adres:
Stad: Onderdijk



op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Egmond, Grote speeltuin Schagen, Speeltuin Heerhugowaard, Speeltuin Heiloo, Speeltuin binnen en buiten, Speeltuin reserveren, Speeltuin Noord-Holland, Speeltuin Enkhuizen
Recensies
Echt een hele leuke speeltuin voor kinderen. De kantine is dik voor elkaar en mooie prijsjes. Nog gewoon tenminste. Zelfs kinderen rond de 13 vermaken zich nog
Geweldig pareltje verstopt achter de Onderdijkse huizen. Heel fijn ruim en divers speeltuintje met een fijn cafeetje waar je ijsjes, koffie en een snackje kan halen. Onze kindjes van 2.5 en 6 vermaakten zich allebei heel goed. We hebben hier 3 uur gespeeld en nog moesten we de kinderen meeslepen naar de auto. Erg fijne plek! Als we in de buurt zijn dan komen we zeker weer langs.
Leuke overzichtelijke speeltuin met kleine kantine voor snoep, koffie en thee. De speeltuin ligt 30 mtr van de doorgaande weg door Onderdijk. De speeltuin is groot genoeg voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De speeltuin is geheel omringd met een hekwerk. De kinderen kunnen maar op 1 manier de speeltuin in of uit en dat moet altijd via het kleine overdekte terras. De meeste ouders zitten daar, dus volop controlle. Het hek bij het terras is altijd dicht en voorzien van een niet draaibare knop aan de speeltuinkant. Aan de buitenkant zit een gewone klink. Het hek is hoog genoeg zodat de kleinste kinderen niet over het hek heen kunnen grijpen om de klink te bedienen. Tevens is er nog een 2de hek die electrisch bediend wordt met een drukknop. Voordat een klein kind door deze 2 hek 'barrierres' heen is moet het al iemand opgevallen zijn. De speeltuin is goed verzorgd en wordt door enthousiaste vrijwilligers in stand gehouden. Het is mogelijk om in de weekenden de speeltuin in de ochtend 10.00 - 12.00 uur af te huren voor een kinderfeestje of een babyshower.
Mooi verzorgde speeltuin. Ruim opgezet en speeltoestellen zijn netjes bij gehouden en veilig. Horeca is passend bij de speeltuin. Wat je nodig hebt is aanwezig.
Leuke speeltuin, kids waren er met schoolreisje.
Nichtjes hebben er heerlijk gespeeld zolang als die zich vermaken is het prima. Limonade ijsjes snoepjes. Van alles voorzien. En kost niks dubbeltjes werk. Hartstikke leuk
Voor de kinderen echt leuk en groot!, Voor volwassenen ; jammer dat er niet echt wat te eten te bestellen valt...
Grote, fijne speeltuin. Goed onderhouden en op het moment dat wij er waren, genoeg zitruimte, zelfs in de schaduw. Wij komen er graag!
Fantastisch leuke speeltuin om met m'n kleinkinderen naar toe te gaan. Terras, koffie/limonade, of een ijsje. Gerund door vrijwilligers, het ziet er top uit!
Een fijne en overzichtelijke speelplaats voor jong en ouder. Lieve vrijwilligers in de kantine waar je lekkere tosti's, wat drinken en snoepjes kan halen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Speeltuin Neshof met het openbaar vervoer


Onderdijk, Hotel de Ruyter 210 meter
415
Onderdijk, R.K. Kerk 230 meter
415
Onderdijk, R.K. Kerk 250 meter
415
Onderdijk, Hotel de Ruyter 280 meter
415

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid