facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin Meiveld

Speeltuin Meiveld

Info

Van 1 december tot en met 30 januari is de speeltuin gesloten, evenals op 1e Paasdag, bij neerslag en te nat terrein (bij twijfel gaag even bellen)

Geschiedenis

Tijdens de zeeuwse basisschool vakantie's zijn de openingstijden 13:00 tot 17:00.
(zaterdag en zondag tot 17.30)

Vergeet niet uw zwemspullen mee te nemen voor uw kind, want bij mooi weer kan men bij ons ook zwemmen.

Gezinnen kunnen een gezinslidmaatschap nemen voor de periode 1 maart tot 1 maart van het volgende jaar. Prijzen en informatie hierover zijn te verkrijgen bij onze toegang.

De Speeltuin is niet toegankelijk voor honden ! (uitgezonderd hulphonden)

In onze kiosk zijn verder te koop tegen redelijke prijzen:
Koffie,thee,limo en andere verschillende dranken, koeken,snoep,soep en ijs...



"spelen,zwemmen,iedereen"
Adres: Meiveldpad 53, 4336 XW Middelburg
Telefoonnummer: +31 118 62 43 12
Stad: Middelburg
Route: Meiveldpad 53
Postcode: 4336 XW


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 17:30
Dinsdag: 14:30 - 17:30
Woensdag: 13:00 - 17:30
Donderdag: 14:30 - 17:30
Vrijdag: 13:00 - 17:30
Zaterdag: 13:00 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: speeltuin vlissingen, meiveld middelburg festival, speeltuin souburg, speeltuin zeeuws vlaanderen, speeltuin zeeland, speeltuin nieuwdorp, speeltuin middelburg baarsjesstraat, speeltuin goes
Recensies
Zie website voor actuele openingstijden. Intree voor kinderen vanaf 1 jaar kost 2 euro. Dat is het geld meer dan waard. Je kunt hier pinnen. Google Maps navigeert je naar een parkeerterrein. Vanaf daar het fietspad oplopen en is het na 3 minuten aan je rechterhand. Er is een kantine waar je koffie, snoep en ijs kunt kopen tegen reguliere prijzen. Voor toestellen zie de foto's.
Prima speeltuin. Het is altijd goed begaanbaar. En de kinders hebben get altijd naar hun zin. Er is ook een mooi waterpark voor de warme dagen om lekker af te koelen. Het eten en drinken is wel basis maar geniet voor de kinderen.
Hele fijne speeltuin met een zwembad ideaal voor kindjes in de zomer.
Ideale plek om je kinderen lekker te laten spelen én " zwemmen" Fietsjes ,speeltoestellen, kabelbaan en een zwembad voor de kleintjes met glijbaantje en sproeiers. Goedkoop entree alleen voor de kinderen. Mooi veld om te zitten. Wel verouderde materialen. Zelf heb je goed zicht op de kinderen maar er is géén zichtbaar toezicht van de beheerder.
Heerlijk in de schaduw kunnen zitten terwijl de kinderen heerlijk konden spelen. In het zwembad en op de trampoline was favoriet. Daarna met een centje om een ijsje waar ze apetrots van terug kwamen dat ze het zelf gekund hadden. Een hele gezellige middag
Leuke speeltuin voor de kids
Dankjewel, onze dochter heeft gisteren 3-9-2022 bij jullie weer een hele gezellige verjaardag kunnen vieren. Ooms, tantes gezellig kletsen en de kids heerlijk kunnen genieten in de speeltuin
Leuke speeltuin , heel wat speelelementen voor variërende leeftijden en entree voir kids 2€ volw. Gratis
Hele mooie speeltuin. Heel goedkoop en je kunt er uren doorbrengen. Zeer ruime speeltuin ook, dus het voelt niet snel te druk. Je mag eigen consumpties meenemen, maar is goed om de speeltuin ook wat te steunen en daar wat te kopen. Voor de prijzen hoef je het niet te laten, want die zijn zeer schappelijk.
De beste speeltuin in Middelburg en omgeving. In de nabije omgeving kan je wandelen door het park/sporten en er is een kinderboerderij naast de deze speeltuin. Parkeren kan iets verderop, er is een zeer kleine toegangsprijs zodat de vrijwilligers en onderhoud kan worden betaald. De speeltuin zelf is groot en omringd door groen. Het is afgesloten, en je kan op het terras zitten of op een kleedje op het gras er zijn toiletten en baby verschoningsruimte aanwezig. In het winkeltje kan je terrecht voor eten/drinken simpel Er is ook een aparte plek met water voor de warme dagen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid