facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin Het Westen

Adres: Spaanseweg 38 , Rotterdam 3028 HW, NL
Telefoonnummer: 010 437 4182
Stad: Rotterdam
Route: Spaanseweg 38
Postcode: 3028 HW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weena Speelcentrum Weena Speelcentrum 3 km De kindjes hadden een super fijne middag. Omdat we 2 januari gingen kregen we gratis ...
't Landje 't Landje 4 km Vertaald door Google Zomer Origineel Yay
Speeltuin de  Waal Speeltuin de Waal 4 km Leuke speeltuin, en ook leuke activiteiten die er georganiseerd worden zoals sport&am...
Speeltuin Katendrecht Speeltuin Katendrecht 4 km Leuke speeltuin, wij komen er al jaren wekelijks
Recensies
Leuke speeltuin, jammer dat het betaald parkeren is. Enige plek waar je kan parkeren is onder een viaduct of verderop in de straten. Parkeren is wel een dilemma.
Leuke speeltuin, nog nooit eerder geweest.. maar viel goed in de smaak. In de speeltuin is een los stuk voor de kleintjes om veilig en omheind te spelen. In de rest van de speeltuin zijn allerlei andere leuke dingen te vinden. Een grote zandspeeltuin met een schip, klimtoren en glijbanen. Verderop ook nog een kabelbaan een huis met een glijbaan! En als je klaar bent in de speeltuin kan je buitenom ook nog even naar binnen lopen bij de kinderboerderij dus voor een ochtend of middag plezier zit je hier helemaal prima!
Heerlijke speeltuin. Goed verzorgd en heel leuk voor de kleintjes van 2 tot 4
De kindjes kunnen er heel leuk spelen, en het is goed zichtbaar voor de ouders/verzorgers
Hele leuke speeltuin voor kleine en grotere kinderen, met een apart peuterspeelveldje voor de allerkleinsten. Er zijn een aantal picknicktafels deels in de schaduw en bankjes om te zitten. Je kunt er ook een versnapering kopen. Toiletten zijn wat verouderd maar zien er netjes uit. Een van de pareltjes in het verre westen als je het mij vraagt!
Speeltuin met veel ruimte en voor iedere leeftijd wel wat te doen
Geweldige speelplaats met van allerlei leuke attributen van heel jong tot wat ouder. En er vlak naast een kinderboerderij. Wat wil je nog meer !! Great playground with lots of things te do from 1 till 10 about years old. And a small animals farm next door. What else do you need !
Inderdaad niet heel overzichtelijk door de hegjes en de grootte van het perceel maar het is daarom ook juist weer heel leuk, kinderen kunnen goed verstoppertje spelen of iets anders bedenken met de elementen in de speeltuin heuvel met glijbaan/fort. Gedeelte voor de hele kleintjes. Achterin voor de grotere kinderen. De glijbaan met hobbels waar je met 2 tegelijk af kan is favoriet bij mijn zoon.
Leuke speeltuin voor jong en heel jong. Ouders kunnen prima zitten en er is daar van alles voor de kids. Klimmen, glijden, voetballen, doolhof, zand, schommels, kabelbaan... van alles. Met een kleine wandeling ben je op de kinderboerderij om de hoek, dus entertainment genoeg
heel leuk speeltuin. veel toestellen voor klein en groot. schoon. veel zit gelegenheid. zandbak. etc. helaas onoverzichtelijk voor ouders door de indeeling met planten en heugels. het is wel dicht. er is maar een ingang. aardige toezicht. ijs en koffie zijn er ook te koop. drinkwaterkraan aanwezig. toiletten. daarnaast is ook de kinderboerderij bokkensprong en zwembad west. dus een dag uitje waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid