facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin De Viking

Speeltuin De Viking

Info

Speeltuin De Viking, Speeltuinpad 2,
5666TD Geldrop 0616290558

Geschiedenis

Speeltuin de Viking is een prachtige rustieke plek met oude exotische bomen, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen op de ruim 40 speeltoestellen die de speeltuin rijk is. Het seizoen duurt in 2019 van zondag 7 april t/m zondag 27 oktober. Tot ziens op Speeltuin de Viking in Geldrop!



"Speeltuin De Viking, is gelegen in de wijk Braakhuizen-noord in de Gemeente Geldrop-Mierlo.Een goed verzorgde speeltuin, met een water element en is een speeltuintoestel speciaal voor kinderen in een rolstoel. Door heel de speeltuin loop een verhard pad daar dan mensen in een rolstoel rond kunnen rijden. Er is een winkeltje waar versnaperingen te koop zijn, voor de ouders zijn er verschillende soorten koffie te verkrijgen.Mee gebrachte drankjes, eten zijn niet toegestaan. Uitgezonderd voor zuigelingen.Team De Viking staat voor u klaar."
Adres: Speeltuinpad 2, 5666 TD Geldrop
Telefoonnummer: 06 1629 0558
Stad: Geldrop
Route: Speeltuinpad 2
Postcode: 5666 TD



op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Kasteel Geldrop, Leuke speeltuin Geldrop, Speeltuin Tongelre, Speeltuin de Molenheide Mierlo, Speeltuin Philipsdorp, Buitenspeeltuin Mierlo, Speeltuin Geenhoven, Speeltuin maandag open
Recensies
Sinds kort weer geopend en groter aantal vrijwilligers waardoor hij weer vaker open is. Let op! Er moet een gratis abonnement worden aangevraagd voor entree. Op dit moment is het winkeltje niet geopend. Een erg leuke gemeente speeltuin. Ruim opgezet, veel schaduw en uiteenlopende speeltoestellen.
Een hele leuke speeltuin met diverse leuke toestellen. Enige wat jammer is, is dat maar een half jaar open zijn en ook dan alleen maar in de middag meer is blijkbaar moeilijk omdat het gerund wordt door vrijwilligers dus ook begrijpelijk. Wij komen hier met veel plezier! Overal plekjes om te zitten en de kinderen kunnen heerlijk spelen. Ook is er genoeg schaduw op erg zonrijke dagen.
Ook heel leuk.voor kinderen. Best groot met een klein watereiland. Je kunt er ook kinderfeestjes houden.Kleine bijdrage wordt wel gevraagd als intree. Ik dacht €1,75 pp.
Geweldige speeltuin, zeer veel uitdagende klimtoestellen/ kastelen. Iedereen kreeg een gezonde snack aangeboden. Super
Leuke speeltuin voor de jeugd. Met school ging mijn zoontje naar de speeltuin. De bereikbaarheid valt tegen wanneer je met meer auto's kinderen af gaat zetten omdat de speeltuin midden in een volks buurt ligt en het parkeren een issue kan zijn voor mensen die daar slecht in zijn file parkeren. Verder prima bereikbaar per fiets en te voet
Leuke nette en vooral ook overzichtelijke speeltuin. Als de kinderen nog klein zijn erg fijn
Supergezellig! En heel veel speelruimte voor de kinderen. Het terrein is netjes en er is zelfs een springkussen! Genoeg zitruimte voor de ouders om een bakkie te kunnen doen. Goede bediening in de keuken. Gratis friet en limonade. Leuke sfeer en blije kindertjes.
Grote speeltuin met veel speeltoestellen, ruime zitgelegenheid voor ouders, koffie en koek verkrijgbaar. Netjes, leuk en zeker aan te raden als uitje.
Hele fijne mooie vernieuwde speeltuin, betaalbare prijzen. Ze zijn alles mooi op aan het knappen. En een rolstoelvriendelijk speeltoestel komt er
Leuke speeltuin,niet duur en is er is ijs koffie en nog meer te verkrijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid