facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuin De Kievit Lansingerland

Info

1 hectare speelplezier in Lansingerland

Geschiedenis

Een hectare boordevol speelplezier met leuke speeltoestellen, fijne zandbakken, mooie zwembaden en gezellige dieren.
Speeltuinvereniging De Kievit is afhankelijk van vele vrijwilligers en donateurs. Ook biedt De Kievit plaatsen voor maatschappelijke stages. Het verenigingsgebouw "Het Kievitsnest" is tegen vergoeding beschikbaar voor niet-commerciële doeleinden.



"1 Hectare speelplezier in Berkel en Rodenrijs. Met zwembaden en een waterspeelplaats tijdens he badseizoen. De speeltuin is geopend van de eerste zaterdag in april tot en met de eerste zaterdag in oktober. kijk op de website voor meer informatie en de opening van het zwembad."
Adres: Wilgenlaan 5, 2651 TA Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 010 511 38 69
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Wilgenlaan 5
Postcode: 2651 TA



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden speeltuin De Kievit BERKEL EN RODENRIJS, Speeltuinen Berkel en Rodenrijs, Abonnement Kievit BERKEL, Speeltuin Bergschenhoek, Speeltuin de Kievit Facebook, Kinderboerderij Berkel en Rodenrijs, Speeltuin Bleiswijk, Wilgenlaan 5 Berkel en Rodenrijs
Recensies
Op zoek naar wat anders via Google vandaag bij Speeltuin De Kievit aangekomen. Een ritje van ongeveer 30 minuten met de auto voor ons. Bij aankomst positief verrast. Voldoende parkeerplaatsen en wat een hoop toestellen! De entree is € 4.50,- per persoon. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. De vriendelijke dame bij de kassa gaf gelijk aan dat als we voor een jaar abonnement á € 62.50,- zouden gaan de entree er weer zou worden afgetrokken. Het park is ruim opgezet en voor kinderen van 2 tot 10 jaar is er voldoende te doen. In de zomermaanden zijn er ook nog 2 kleine zwembaden en een waterspeeltuin! Tevens zijn er wat diertjes te vinden. Voor de allerkleinsten is er overigens een apart afgezet gedeelte. Betaalbare catering aanwezig, van snoep tot tosti’s etc. Erg leuk dat De Waterkievit mede mogelijk gemaakt is met de steun van Ronde Tafel 136. Toevallig ben ik lid geweest van een andere Tafelronde! Mijn complimenten aan alle vrijwilligers!!! Tot snel want de jaarkaart is aangeschaft...
Hele leuke overzichte speeltuin met klein zwembad kinderen kunnen zich de hele dag vermaken. Je kan zelf je picknick meenemen maar er is ook een zeer vriendelijk geprijsde kantine.
Altijd een leuke speeltuin gevonden. Met mijn kinderen vroeger en nu met mijn kleinkind
Heel leuk om naartoe te gaan met je kindje. Kan al vanaf 0 jaar. Voor elk kind is wat te doen. En er is een zwembad. Uiteraard zwembandjes mee als je kind nog geen diploma heeft.
Nog steeds een leuke speeltuin! Maar waarom je als ouder ook intree moet betalen, snap ik niet helemaal. Alsof je er plezier aan beleefd om achter je kind aan te rennen. Lieve vrijwilligers met altijd wel een glimlach!
Heerlijke speeltuin. Ouderwets genieten. Ijs, drankjes etc. En zelfs toiletten. Kortom erg leuk, in dit geval voor mijn kleinkinderen.
Geweldige speeltuin. De kinderen vervelen zich hier nooit! Vriendelijke personeel en ze zijn erg alert.
Leuke speeltuin en niet duur in het winkeltje Ijsje 10 cent , bakkie koffie 90 cent Zwembad als het Warm is :
Heerlijke plek voor kinderen en opa's en oma's. Leuke speeltuin, wat dieren, zwembadjes en sympathieke prijzen. Lieve vrijwilligers!
Leuke grote speeltuin, alleen beetje raar dat je als volwassene entree moet betalen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid