facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelpark de Swaan

Speelpark de Swaan

Geschiedenis

Speelpark de Swaan is met 5 hectaren (10 voetbalvelden!!!) een van de grootste speeltuinen in Noord Holland. Het speelpark beschikt heeft naast de grote hoeveelheid speeltoestellen ook een grote skelterbaan en waterfietsvijver en een eigen theater. Voor de kleinsten is er een liedjesbos waar je kunt luisteren naar liedjes uit grootmoeders tijd.

Voor de sportievelingen onder onze gasten zijn er verschillende sporten te beoefenen op het park, zo hebben wij een groot voetbalveld, jeu de boules banen en een kloine klompenkolf baan.

Voor de lekkere trek kunt u natuurlijk zelf een hapje meenemen, maar op het park zijn ook verschillende horecagelegenheden waar u wat lekkers kunt halen. Wij hebben sinds dit jaar voor het eerst ook een snackwagen staan waar u een heerlijke portie friet of broodje kroket kunt halen en natuurlijk hebben we ook nog steeds het bekende broodje kaas.

In de zomervakantie (21/7-2/9) staat het speelpark weer helemaal in het teken van het JeO-festival. Laat in de circustent je eigen kunsten zien of kom kijken naar een echte goochelaar! het kan allemaal.



"Winterspeelpark: alleen open bij geschikt buitenspeelweer & beschikbaar personeel*, zie voorpagina van deze website.Eind oktober, november, december & 2 t/m 8 januari open donderdag t/m zondag van 10.00-16.30uur + dagelijks in de kerstvakantie beide Kerstdagen & Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.Tussen 9 januari & 24februari geheel geslotenVan 25 februari t/m 31 maart is het park weer geopend van woensdag t/m zondag + gehele voorjaarsvakantie Noord van 10.00 – 17.00 uur bij geschikt buitenspeelweer.Bezoek onze website voor de actuele openingstijden"
Adres: wagenweg 2, 1724 PT Oudkarspel
Stad: Oudkarspel
Route: wagenweg 2
Postcode: 1724 PT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Wagenweg, Oudkarspel, Speeltuin Noord-Holland, Speelpark De Swaan plattegrond, Speelpark Utrecht, Speelpark voor volwassenen, Speelpark kind, Diepsmeerpark Oudkarspel, Speelpark Oud Valkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sauna Cantarel B.V. Sauna Cantarel B.V. 3 km Hele leuke kleinschalige sauna De uitstraling is wat verouderd Kleedkamers ook. Geen ...
Supschool cup of sup Supschool cup of sup 3 km Prachtig gebied, Jennifer stelt je gerust als je wat onzeker bent, heel fijn. Ik heb ...
Recensies
Wat een geweldig park voor de kids. Voor de hele kleintjes en de grotere ook. En de ouders kunnen alles prachtig overzien . Overal picknicktafels of zitjes. Lekker je eigengemaakte broodje opeten of iets lekkers halen , het maakt niet uit. Ik zeg een dikke tien!Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Leuk park, fijn dat je je eigen eten en drinken mee kunt nemen. Bij warm weer zeker zwemspullen meenemen! Windscherm en parasol zijn ook aan te raden voor het grote open veld. Nog volop in ontwikkeling en verbouwing. De springkussens zijn wel erg hoog, die zijn niet zo geschikt voor hele kleine kinderen.
Bij deze Speelpark kun je ook pompoenen kopen. Ze hebben echt heel veel en voor leuke prijsjes. Ook kan je er je pompoen uithollen en versieren. Ik had 2 soorten pompoenen gekocht voor Halloween. Verder verkopen ze er ook allerlei kaasjes,koekjes,jams en nog veel meer. De meneer die ons hielp,was erg aardig en behulpzaam!
Goede parkvoorziening op korte loopafstand van de ingang. Ruim opgezet park, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Nette prijsen. Toiletten aaanwezig nabij de ingang en waren schoon. Ook een invalide toilet is aanwezig. In de winkel is er lekker ijs te koop, ook kan je daar wat te eten bestellen, hierover kan ik echter niks zeggen omdat wij niks besteld hebben. Mijn kleinkinderen hebben zich de gehele dag vermaakt.
Super leuke speelplaats! Veel ruimte voor menig bezoekers. Veel en grote speel toestellen voor de kinderen. Veel variatie. Winkeltje met goedkope prijzen voor eten en drinken. Springkussens, plekken om met water te spelen, klimtoestellen, vlotten, wandelpaden, golf, voor ieder wat wils. Lage entree prijs voor wat je krijgt.
Heerlijke speelplek en vandaag extra feest! Wat leuk opgezet. Wij komen er graag.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Wij hebben voetgolf gedaan. Doordat er een groepje voor ons was, werd ons gevraagd om te beginnen met voetpool en voetbowling. Dat was leuk, maar de opbouw van alles is wel heel simpel aangelegd mijn persoonlijke mening. Nadat we hier 2 uur mee bezig zijn geweest, zijn we gaan voet golfen. Ook dit was erg leuk, maar dit duurde te lang om alle holes te lopen, nadat we al 2 uur wat anders hadden gedaan. Mijn advies is dan ook: begin met voet golf en daarna de andere activiteiten.
Wat een ontzettend leuk en ruim opgezette speeltuin! De ouders kunnen heerlijk op het grasveld gaan zitten of aan de talloze campingtafels plaats nemen, al dan niet in de schaduw. De kinderen kunnen zich eindeloos uitleven op verschillende luchtkussens en speelterreinen. Ook een aanrader is de sprookjestuin en de skelterbaan. Je kunt de auto gratis parkeren en mag van thuis een hapje en sapje meenemen
Swaanzinnig festival was ondanks het slechte weer erg leuk voor de kleintjes/kids. Vooraf gekochte tickets mochten later alsnog gebruikt worden, maar gelukkig overgehaald door contactpersoon om alsnog te gaan. Foodtrucks zorgden voor een lekker eten. De balonfiguren waren een hit. Natuurlijk konden we niet weg zonder de liedjesstallen te bezoeken en een swaan glitter tattoo.
Leuk en ruime speelpark met veel verschillende toestellen en grote spring/lucht kussens, avonturenpaden en veel natuur. Alles is netjes onderhouden, veel picknick tafels om aan te zitten en het park is ook nog eens leuk voor de kleintjes. Het mooiste is eigenlijk de ligging, midden in de natuur. Dit zie je ook terug in de speeltuin zelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid