facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelpaleis Bambini

Speelpaleis Bambini

Info

Eindeloos spelen en lekker eten! Ons concept is uniek in Zeeland en ideaal voor uren speelplezier; lekker spelen, ranja drinken en frietjes eten voor de prijs van maar € 10,00 p.p. Alle kinderen krijgen ook een snoepkaartje.



"Bij binnenspeeltuin Ballorig Vlissingen is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje in Groningen of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Spelen bij Ballorig is een feestje voor kinderen t/m 12 jaar. Heb je ook zo'n zin om te komen spelen in onze indoor speeltuin? Kom snel naar de vestiging en het speelplezier kan beginnen!"
Adres: President Rooseveltlaan 731-B, 4383NG Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-418942
ln.inibmabsielapleeps@ofni
Stad: Vlissingen
Route: President Rooseveltlaan 731-B
Postcode: 4383NG



op zoek naar gerelateerd: bambini kinderfeestje, zwierelantijn, bambini vlissingen facebook, bambini betekenis, binnenspeeltuin zeeland, speeltuin vlissingen, binnenspeeltuin middelburg, bambini vlissingen vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speelcircus Bambini Speelcircus Bambini 23 meter Bij aankomst veel hoog onkruid voor de deur en ziet er niet uitnodigend uit. Dure ent...
Speeltuin De Oude Stad Activiteiten Speeltuin De Oude Stad Activiteiten 1 km Er is altijd iets te doen in de speeltuin!
BraceLost BraceLost 2 km Bandje voor kinderen met ingebouwd GPS/tracking system. Gemaakt van gerecycled plasti...
Speeltuin Lammerenburg Speeltuin Lammerenburg 2 km Wel leuke speeltuin
Soe-Grub Soe-Grub 2 km 25 augustus 12.00 tot 22.00 hr Einde zomervakantie festival, Speeltuin de Souburgt GR...
Recensies
Bij aankomst veel hoog onkruid voor de deur en ziet er niet uitnodigend uit. Dure entree prijzen voor jonge kindjes. Het was ook erg vies binnen. Friet was niet goed door bakken voor de kinderen. Personeel loopt daar voor " gezelligheid " met 2e alles te doen. Als bepaald drinken op is en je vraagt of er achter nog wat is en je krijgt als antwoord " weet ik niet " klinkt dit alles behalve vriendelijk/ gastvrij. Letterlijk zelf gevraagd of ze even zou willen kijken voor ons.
Ballorig stond een tijdje geleden negatief in het nieuws. Vandaag ben ik hier met een paar vriendinnen en onze kinderen geweest. De kinderen hebben heerlijk gespeeld, de broodjes en tosti's smaakten prima en wat hygiëne betreft vond ik het ook goed. Wc's waren schoon, in de speelgedeelte heb ik geen gekke dingen gezien. Er zal vast wel eens iets geplakt hebben, maar je kunt zelf ook zorgen dat je kind met schone handen van tafel gaat. Toen ik om een doekje vroeg om drinken van de grond op te vegen kwam de medewerker dit gelijk zelf schoonmaken. Wij komen zeker weer eens terug!
Voor het eerst weer geweest nu het is overgegaan naar Ballorig. Mijn zoontje komt er graag en 9 en vermaakt zich er prima. Maar wat beter mag is de schoonmaak. Ik heb bijna hele dag hier gezeten maar niemand gezien die tussendoor de tafels schoonmaakt. Horeca is ook veranderd. Geen gratis drankjes en stempelkaart meer. Dat laatste zou uit financieel oogpunt voor gekozen kunnen zijn. Al met al denk ik dat er meer uit deze accommodatie te halen is.
Was vroeger bambini en overgenomen door balllorig is super vooruit gegaan super schoon en leuke assistent manager helpt je goed als je iets nodig hebt. Ik kom zeker weten terug!!!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
De plaats is erg vies en vol stof, je kunt nauwelijks ademen. De meiden die daar werken hangen rond en maken helemaal niet schoon. De tafels zijn vies, de toiletten zijn vies, de vloer is overal vies. De speeltuin is erg vies. Overal is een infectiebron. Neem uw kinderen daar alstublieft niet mee naartoe. De prijs is 9,50 euro, veel voor al die troep.
Bedenk je goed voor je hier heen gaat! Wat een vervelende tent! Je betaalt 9,50 per kind, ook kinderen van 13+, terwijl dat niet op de site vermeld staat. Dan krijg je een smerige omgeving met vuiligheid in alle hoeken, er wordt echt slecht schoongemaakt. Alle kindjes hebben zwarte sokken van het vuil! En de befaamde jumptower blijft de hele dag gesloten. Echt een miskoop; ik raad iedereen aan naar minimundi te gaan; daar is teminste sfeer, betere koffie, maar vooral: het is daar wel schoon…
Na de recensies hier gelezen te hebben, waren we wel benieuwd hoe vies het daadwerkelijk was. Wij vonden het vandaag reuze meevallen. Het oogde schoon. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Onze dochter met een glutenallergie kon ook gewoon frietjes met een glutenvrije frikandel eten. Fijn! De kinderen hebben genoten.
Jeetje wat een irritatie lees ik hier zeg. Neem aan dat het hier de ouders/verzorgers betreft die na een bezoek aan de tent alles spik en span achterlaten hopelijk. Ik kwam er met de oudste en nu met de jongste. Kiddo's hebben het altijd prima naar hun zin gehad . Personeel is inderdaad soms wat jong, onwennig en onervaren, maar zijn we niet allemaal zo ergens begonnen ooit. De afgelopen keren ben ik door het personeel altijd vriendelijk tewoord gestaan. Ondertussen heb ik een aantal VOLWASSEN bezoekers tekeer zien gaan tegen het minderjarige personeel. Dit soort lui is waarschijnlijk ook te beroerd om de rotzooi van hun kids op te ruimen. Wees trots op jezelf Ballorig is geen miljoenenbedrijf zoals de Efteling waar honderden schoonmakers de hele dag achter de bezoekers aan lopen om hun rotzooi omdat ze te lui zijn om het in een prullenbak te deponeren te laten verdwijnen. Het enige jammere vind ik dat er na de overname geen all-inn pakket meer is voor de kids, echt een gemis!
Slechte service van personeel. 5 minuten mogen wachten bij het naar binnen gaan omdat de dame in gesprek was met een collega, lijkt me dat de klant voor gaat. Alle tafels bezet bij het peutergedeelte voor kinderfeestjes, aan de enige vrije tafel mag niet gezeten worden omdat deze vrijgehouden moet worden voor personeel. Hier heeft in het uur dat wij er waren, niemand aan gezeten. Sta je dan met een peuter en baby. En er mag bij de speeltoestellen wel eens schoongemaakt worden. Het is dat mijn kinderen het er erg leuk vinden.
Veruit de leukste ballorig! Ideaal gebouwd in een oud zwembad. Hierdoor kijk je als ouder fijn over de speeltuin heen. Voor peuters een heel fijn en veilig stuk om in te spelen zonder last te hebben van de "grote" kinderen. Koffie is ook erg lekker. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid