facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelotheek Marum

Speelotheek Marum

Info

Eén jaar lang variatie in speelgoed voor de kinderen voor maar 19,50? Bij de speelotheek kan het!

Geschiedenis

Spelen is ervaringen opdoen, oefenen, experimenteren en fantaseren. Je kunt niet van een kind verwachten dat het maanden met hetzelfde speelgoed speelt. Het kind ontdekt en beleeft steeds nieuwe dingen.

Is het dan nodig om steeds nieuw speelgoed aan te schaffen? Speelgoed dat soms maar eventjes leuk blijft en daarna ongebruikt in de kast verdwijnt? Dat hoeft niet.
Je kunt namelijk speelgoed lenen bij de Speelotheek Marum. Kom eens langs en kijk zelf wat we allemaal in huis hebben. We hebben ons speelgoed in een eigen lokaal staan bij basisschool De Springplank.

Onze Speelotheek is opgericht in februari 1988. Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft in de loop der jaren ervoor gezorgd dat (groot)ouders/verzorgers uit Marum en omgeving op een goedkope manier over leuk speelgoed konden en nog steeds kunnen beschikken.

Adres: Malijksepad 4, 9363 AT Marum
Telefoonnummer: 31630543103
Stad: Marum
Route: Malijksepad 4
Postcode: 9363 AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Cultuur Westerkwartier e.o. Stichting Cultuur Westerkwartier e.o. 389 meter Het bevorderen van actieve en passieve culturele participatie in het Westerkwartier...
Recensies
Ruim en afwisselend assortiment speelgoed. Hierdoor kunnen onze kinderen vaak met nieuwe soorten speelgoed spelen. Het voordeel is dat we niet alles zelf hoeven aan te schaffen en dat we niet met oud speelgoed blijven zitten. Echt een aanrader voor iedere ouder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid