facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelotheek Maarn-Maarsbergen

Speelotheek Maarn-Maarsbergen

Info

Een speel-o-theek is voor speelgoed, wat een bibliotheek is voor boeken. Een speel-o-theek leent/verhuurt speelgoed aan kinderen en opvoeders.



"De Bibliotheek Z-O-U-T Zuid Oost Utrecht is een samenwerkingsverband van bibliotheken van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Rhenen en Wijk bij Duurstede.De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt."
Adres: Trompplein 5, 3951 CR Maarn
Stad: Maarn
Route: Trompplein 5
Postcode: 3951 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rentals MVO-Kado Rentals MVO-Kado 372 meter Rentals MVO-Kado verhuurt producten waarmee u uw event sfeer en toegevoegde waarde bi...
Recensies
5 dagen per week geopend va 9-17 uur en ook op zaterdag van 10 tot 11.30 uur. Op zaterdag is ook de speel-O-theek in de bibliotheek geopend. Iedere maandagochtend van 10-12 uur koffie drinken en gezellige activiteiten.
Klein maar fijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid