facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelgoedzaak.nl

Speelgoedzaak.nl

Info

Goedkoop merk speelgoed zoals: Playmobil, LEGO. Vandaag besteld, morgen in huis. GRATIS VERZONDEN >€50,-. Gevestigd te Leusden.

Adres: De Klamp 1, 3832 JC Leusden-Zuid
Stad: Leusden-Zuid
Route: De Klamp 1
Postcode: 3832 JC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roosjes en Matroosjes Roosjes en Matroosjes 106 km We zijn een online webshop tweedehands kinderkleding van merk - en non merk kleding v...
Recensies
Snelle levering, goede service en heel klantvriendelijk! En een uitgebreid aanbod van speelgoed en hobbyspullen, dat is top.
Snelle levering en goede service! Ik ben zeer tevreden, heb leuke weggeef cadeautjes voor onze zoon zijn kinderfeestje gekocht!
Leuke site met hele goede service en reageren snel. Veel aanbod, ik slaag er elke keer weer. Snelle bezorging.
Ik heb verschillende keren gebruik gemaakt van deze site. Goede service en bij problemen wordt je snel geholpen. Heel fijn!
Snelle en keurige levering. Klantenservice reageert snel bij vragen. Aanrader!
Je kan er altijd super leuk slagen voor een groot of klein cadeautje! Als je eens iets meer over het speelgoed wilt wete, dan kun je gemakkelijk bellen en ze helpen je super leuk verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid