facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelgoedwinkel.nl

Speelgoedwinkel.nl

Info

Wij zijn speelgoedwinkel.nl.De leukste speelgoedwinkel van Nederland! Wij geloven in de lach van een kind en de twinkeling in hun ogen.

Geschiedenis

Wij zijn speelgoedwinkel.nl. De leukste speelgoedwinkel van Nederland! Wij geloven in de lach van een kind,de twinkeling in hun ogen en dat ze onbezorgd moeten kunnen spelen.Die lach van een kind is wat ons drijft.In alles wat we doen. Sinds 2004! We selecteren al het speelgoed dat we inkopen op de lach die het op het gezicht van het kind zal veroorzaken.De lach-factor noemen wij dat. We kopen zelf in. Samen met onze eigen kinderen.Dat doen we met zorg en oog voor kwaliteit en veiligheid.We kiezen daarom ook voor de gevestigde bekende merken en vullen dit aan met verrassende en creatieve nieuwkomers.Zo bieden we een lachwekkend groot assortiment aan speelgoed aan.Online! Want we begrijpen dat het leven van moderne ouders hectisch en druk is en dat online winkelen dan uitkomst biedt om snel en gemakkelijk tot de juiste aankoop voor het kind te komen.Met goede service en scherpe prijzen.En natuurlijk onze lach-garantie voor het kindDaar hebben we speelgoedwinkel.nl op ingericht.



"Wij zijn speelgoedwinkel nl.De leukste speelgoedwinkel van Nederland!Wij geloven in de lach van een kind,de twinkeling in hun ogenen dat ze onbezorgd moeten kunnen spelen.Die lach van een kind is wat ons drijft.In alles wat we doen. Sinds 2004!We selecteren al het speelgoed dat we inkopen op de lach die het op het gezicht van het kind zal veroorzaken.De lach-factor noemen wij dat.We kopen zelf in. Samen met onze eigen kinderen.Dat doen we met zorg en oog voor kwaliteit en veiligheid.We kiezen daarom ook voor de gevestigde bekende merkenen vullen dit aan met verrassende en creatieve nieuwkomers.Zo bieden we een lachwekkend groot assortiment aan speelgoed aan."
Adres: Daalmeerstraat 17, 2131HD Hoofddorp
Telefoonnummer: 0885995980
Stad: Hoofddorp
Route: Daalmeerstraat 17
Postcode: 2131HD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Babyspotter Babyspotter 806 meter Omdat je als ouder van een new born al genoeg onzekerheden hebt, verzamelen wij in on...
Dreumesdans Hoofddorp Amstelveen Haarlem Diana Dreumesdans Hoofddorp Amstelveen Haarlem Dia... 1 km Diana is echt een hele aardige, lieve en enthousiaste vrouw die je geheel goed voorbe...
Intertoys XL Hoofddorp Intertoys XL Hoofddorp 1 km Heel onvriendelijk personeel. Iemand genaamd Daan is erg asociaal naar klanten toe. J...
Dubbelgeluk Tweelingwiegen Dubbelgeluk Tweelingwiegen 3 km Bij Dubbelgeluk huur je een bijzondere tweelingwieg en koop je tevens tweelingzwemban...
kinderkamertjes.nl kinderkamertjes.nl 3 km ♡ De leukste accessoires voor kinderkamertjes ♡
Studio Sab Studio Sab 4 km Vriendelijke mensen. Makkelijk inchecken. In studiootje is alles voorzien. Superhandi...
Recensies
Ik heb vorige week zaterdag een kerst cadeautje voor mijn oma bij jullie besteld. Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, en over 2 dagen is het al kerstmis. Ik heb twee keer gemaild om te zeggen dat ik geen Track en code heb ontvangen en daar wordt niet op gereageerd. Als mijn pakket niet voor de kerst binnen komt dan zou ik graag mijn geld terug willen. Dit gehoort zich niet! Ik vind het schandalig dat ik zolang op mijn bestelling moet wachten.
ik heb een hele slechte ervaring met deze speelgoedwinkel. op 1 december 2022 een bestelling geplaats en betaald tot nu toe 19dec nog geen bestelling ontvangen.meerdere keren gebeld maar geen contact. via de mail maar 1x gereageerd maar verder geen oplossing of terug gemaild. ik zou graag mijn geld terug gestort willen
Let op voor u besteld Bestelling van november jl na 3 weken nog niet in huis! Wel betaald en spel is op voorraad. Ze zijn per e-mail en telefonisch niet bereikbaar. Vreemde gang van zaken.
3 weken terug besteld, nog steeds niet ontvangen! Telefonisch niet te bereiken, geen reacties per mail. Oppassen! Dit zijn oplichters.
Bestelling wel betaald , maar versturen niks! Niet te bereiken via telefoon of email. duurt al een maand
Zeer slechte communicatie. Geen antwoord op e-mailbericht. Retourneren enkel mogelijk wanneer je de kosten zelf draagt. Je krijgt er een cadeaubon voor in de plaats. Klant onvriendelijke dienstverlening. Ik kan zo nog even doorgaan. Ik koop daar zeker nooit nog iets.
Had zelf een verkeerde bestelling geplaatst. Na telefonisch contact heeft Anouk direct alles geregeld. Top service, heel vriendelijk!!
Getoonde afbeeldingen komen niet overeen met het geleverde product. Nadat je contact hebt opgenomen wordt er geen voorstel gedaan om het op te lossen. Slechte service en zeker geen 100% lach garantie.
Vandaag heel prettig geholpen bij deze winkel. Ook waren de mensen meedenkend zeer fijn. En uiteindelijk met een kadootje voor mijn nichtje weggegaan.
Altijd een leuke of bijzondere speelgoed te vinden wat je nergens anders vindt. Vriendelijke personeel en goede sfeer in de winkel. Wij gaan altijd met veel plezier naartoe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid