facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SpeelGoedNL

SpeelGoedNL

Info

SpeelGoedNL is dé LEGO winkel van Nederland. Bezoek onze webshop op www.SpeelGoedNL.nl, kom langs in onze winkel in Zwolle.

Geschiedenis

SpeelGoedNL verkoopt naast de gangbare LEGO thema’s veel exclusieve sets en collector’s items. Je zult bij ons LEGO aantreffen die je in andere winkels niet vindt. En dat voor zeer gunstige prijzen. Naast LEGO verkopen wij ook andere sterke speelgoedmerken zoals Playmobil, KAPLA, Bruder, LIGHT STAX, Hubelino, Schleich, SBrick, GIGI Bloks en Sphero.

Bekijk al onze afhaalpunten: http://bit.ly/spnlafhaal



"Welkom bij SpeelGoedZwolleIn de historische Sassenstraat van Zwolle kun je al van ver de rode LEGO vlag zien wapperen. Deze vlag markeert de ingang van de winkel van SpeelGoedZwolle, in de volksmond ook wel bekend als de LEGO winkel Zwolle, of de speelgoedwinkel Zwolle. Wie binnenstapt ontdekt een waar speelgoedparadijs: schappen vol LEGO, prachtige voorbeeldmodellen, een ruim assortiment, lage prijzen en vriendelijke medewerkers die altijd bereid zijn te helpen.Naast LEGO en een assortiment van tweedehands DUPLO vind je hier ook andere bekende speelgoedmerken als Hubelino, maar ook een grote collectie SPELLEN van oa. 999-Games en White Goblin games. Ook breiden we ons assortiment PUZZELS steeds verder uit.Tot ziens bij SpeelGoedZwolle!"
Adres: Sassenstraat 70, 8011PD Zwolle
Telefoonnummer: +31880909300
ln.lndeogleeps@ofni
Stad: Zwolle
Route: Sassenstraat 70
Postcode: 8011PD



op zoek naar gerelateerd: kortingscode speelgoednl, speelgoedwinkel, lego winkel, lego assortimentsdoos, bricks2play, lego star wars polybag kopen, brickshop, lego nieuw 2017
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Mooi Villa Mooi 33 meter Ik kwam graag in deze winkel om een leuk en bijzonder kado te kopen voor kinderen. Z...
Intertoys Zwolle-Stadshagen Intertoys Zwolle-Stadshagen 4 km Kreeg zelfs extra korting zonder dat ik het wist. Scheelde weer 10+ euro op mn lego o...
Recensies
Was onaangenaam verrast dat een wettig betaalmiddel een briefje van €100 niet werd geaccepteerd als betaalmiddel. Het is dat ik er met mijn kinderen was daarom via de pin betaald maar ga hier niet weer naar toe. Ook jammer dat de ondernemer er zelf niet was om het toe te lichten. De jonge verkoper kon er verder niks aan doen.
Leuke winkel met heel veel Lego! Leuk voor iedere leeftijd, verder nette prijzen vaak goedkoper dan de rest! Mijn go to plek voor Lego!
Enorm assortiment van Lego en ook nog wat andere spellen
Je lego hart gaat hier sneller kloppen, er is zoveel keuze en de verkoopster is heel klantgericht
Heel slechte ervaringen met deze winkel/winkelbediende. Op een e-mail wordt niet gereageerd en niet in de winkel aanwezige Lego producten willen ze voor mij niet bestellen. Hoezo klantvriendelijk? Ik ga wel naar de Legoshop in Utrecht, bij deze winkel zie je mij niet meer.
Echt een geweldige winkel! Heb er al zo vaak lego gekocht! Elke keer overtuig ik mezelf om alleen even een kijkje te nemen als ik in de buurt ben en kom vervolgens naar buiten met handenvol tassen met lego! Heeft me ook erg geholpen met mijn YouTube kanaal!
Veel lego voor iedereen die er van houd. Vriendelijke meneer goed geholpen.
Fantastische lego zaak met goede service en veel keuze.
Een kleine maar fijne zaak, met een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten Lego voor jong en oud. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Als wij de volgende keer iets van lego zoeken, gaan we hier eerst naar toe.
Heerlijk knus winkeltje met alles van Lego! En nu ook nog eens veel spelletjes van 999. Aardig jongen achter de kassa.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid