facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelgoed Liefhebbers

Speelgoed Liefhebbers

Info

Wij verkopen uniek en geliefd speelgoed wat bij de ‘gewone’ speelgoedwinkel niet meer verkrijgbaar is.



"Vind de leukste tuinmeubelen bij Latour Tuinmeubelen: loungesets, loungestoelen, hoekbanken, loungebanken, tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, parasols en nog véél meer tuinartikelen.Wij zijn dealer van bekende A-merken zoals: 4 Seasons outdoor, Suns tuinmeubelen, Exotan, Cosi en Flow tuinmeubelen. Kom snel naar onze experience store in de omgeving van Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg en vind de mooiste tuinmeubelen.Wij leveren in héél Nederland, België en Duitsland met eigen professionele bezorgdienst."
Adres: Mgr. Bekkersstraat 7, 5397 EJ Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0412481426
Stad: Lith
Route: Mgr. Bekkersstraat 7
Postcode: 5397 EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VEGA gordijnenatelier VEGA gordijnenatelier 408 meter Goede service goede kennis van zaken
Reparatie Lith Reparatie Lith 565 meter Reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte wasmachine droger vaatwasser oven magnet...
Keukenkiosk.nl Keukenkiosk.nl 1 km Zeer snelle afhandeling en verzending in goede orde ontvangen
Recensies
Op maandagmiddag een bestelling geplaatst voor een loungeset en nog diezelfde dag gebeld of ze die woensdag konden leveren. In de stromende regen hebben de chauffeurs die woensdag de loungeset in elkaar gezet. Goed geregeld dus!
Mooie overkapping en tuinstoelen gekocht bij Latour. De overkapping had nog heel wat voeten in de aarde, vanwege poeren die we eerst nog in het terras moesten laten plaatsen, voordat ze de overkapping konden plaatsen. Goede communicatie hierover met medewerkers van Latour, zowel via telefoon als mail. Daarna ging de levering en het plaatsen snel en vakkundig! Het is prachtig geworden. Veel vragen op social media gekregen over de overkapping. Vol trots naar Latour in Lith verwezen. Voor een volgende aankoop is dat de lange rit naar Lith vanuit Duiven ook zeker weer waard!
Alles helemaal super verlopen, van aankoop, info over de levertijd verwachting t/m de aflevering en montage. Dit bedrijf geeft je eerlijk advies zonder verkooptrucjes. Zeker een adres waar wij terug zullen komen en aan zullen raden. Kortom, we zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuin meubels en raden iedereen aan om bij Latour Tuinmeubelen langs te gaan!
2x flow vibe ligbed sooty gekocht. Prijs overeenkomstig met wat in de markt aangeboden wordt qua kwaliteit. Mooie lichtgewicht bedjes en goed kussens. Toen wij ze kochten was er online een aanbieding actief echter na contact via whatsapp handig kregen we er gratis reinigingsmiddel bij. Goede service en snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Latour Tuinmeubelen. Ik heb daar een prachtige loungeset gekocht voor mijn tuin en ik ben er ontzettend blij mee. De set ziet er niet alleen geweldig mooi uit, maar is ook nog eens zeer comfortabel. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voelt duurzaam aan. Bovendien was de service van Latour Tuinmeubelen uitstekend. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam bij het maken van mijn keuze en het leveren van de loungeset was snel en verliep vlekkeloos. Ik zou Latour Tuinmeubelen dan ook zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen.
Super geholpen. Ik had een offerte aangevraagd, kreeg daags erna een scherpe prijs. Nog een vraag gesteld en deze ook snel beantwoord. Deal gesloten en een paar dagen later staat onze overkapping te stralen in het zonnetje. Helemaal perfect.
Lounge set Nette correcte snelle levering. Winkel: vriendelijke hulpvaardige, en goed luisterende en adviserende verkoper Producten goed verpakt, lijkt zeer mooie kwaliteit zal t moeten bewijzen maar t in elkaar zetten gemakkelijk benodigde sleutels worden nee geleverd. Een aanrader om te gaan kijken en dan zelf je oordeel te vellen .
Keurig netjes bezorgd volgens afspraak zeer nette chauffeur die het in elkaar zette en al het afval weer mee retour nam een pluim voor dit bedrijf
Zeer snelle levering in 2 dagen. Service tijdens levering ook prima en de loungeset zelf zijn we zeer tevreden over, zit heerlijk.
We hebben alle onze tuinmeubelen van Latour Lith besteld en we zijn heel blij met hun service en producten. Ze hebben een top klantenservice! De eigenaar denkt met je mee en helpt graag. Top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid