facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelbos Joure

Speelbos Joure

Info

Overdekt speelparadijs voor kinderen, met airco. Binnen spelen was nog nooit zo leuk! Speelbos Joure Marconiweg 20B Joure 0513-419505 [email protected]

Geschiedenis

Speelparadijs voor kinderen geheel overdekt...(met airco/verwarming)
Binnen spelen was nog nooit zo leuk !

OPENINGSTIJDEN
woensdag t/m vrijdag 9:00 – 18:00 uur
zaterdag en zondag 10:00 – 18:00 uur
vakanties maandag t/m zondag 10:00 – 18:00 uur
hemelvaart/pasen/pinksteren 10:00 – 18:00 uur
oudjaarsdag 10:00 – 16:00 uur
2de kerstdag 11:00 – 17:00
voor groepen op aanvraag de maandag of dinsdag

GESLOTEN

1ste kerstdag en nieuwjaarsdag
koninginnedag
maandag en dinsdag (buiten de feestdagen/vakanties om)

bij aanhoudend warm weer (met erg hoge temperaturen in de zomer) passen wij de openingstijden
aan wanneer wij geen reserveringen voor feestjes hebben. zie website of bel ons!

Adres: Marconiweg 20b, 8501XM Joure
Telefoonnummer: 0513419505
ln.eruojsobleeps@rootnak
Stad: Joure
Route: Marconiweg 20b
Postcode: 8501XM



op zoek naar gerelateerd: speelbos joure tarieven, speelbos joure vacatures, speelbos joure korting, speelbos joure feestje, speelbos joure openingstijden, rabobank speelbos joure, speelbos joure recensies, monkey town joure
Recensies
Op een regenachtige dag besloten om met de kids naar Speelbos te gaan. Een leuke aanbieding gevonden wat het ook nog goed betaalbaar maakt. Ouders of verzorgers zijn gratis, en scheelt ook weer. Helaas was het lastig om een plekje te zoeken met stopcontact zodat ik ook even wat werkzaamheden kon uitvoeren, met veel moeite toch voor elkaar gekregen een plekje te vinden. Kinderen hebben zich prima vermaakt met klimmen, voetballen, doolhof en meer. Voor de kids was het erg leuk, voor de ouders zijn er nog punten te winnen in voorzieningen.
Nu we zuiniger met energie moeten omgaan merk je dat het er een stuk frisser is, vooral om er te zitten, als ouders of oma en opa. Ook leek het mij in de speelhal zélf donkerder als voorheen, wat somberder aandoet. Wel jammer dat de ballen-schiet-apparaten, in de grote ballenbak, nog steeds niets deden, vorige keren óók al niet. Repareer ze óf verwijder ze anders! Verder blijft de sfeer er goed en de kids spelen er niet minder om!
Entreeprijs is goed. Versnaperingen duur. Kroket was echt mini. Patat goed. Fijn voor de kleintjes onder de zes jaar. Personeel is vriendelijk. Gelukkig was het rustig. Als het druk is zou ik daar niet willen zijn. Het is er namelijk niet zo groot.
Leuke indoor speelparadijs voor alle verschillende leeftijden. Het personeel houdt het super schoon. Kwaliteit en prijs van het eten en drinken is netjes. De kinderen hebben zich super vermaakt!
Kinderen hebben zich goed vermaakt, ze zijn 2, 3, 3 en net 6 jaar en kunnen heerlijk spelen hier.
Vanmiddag voor het eerst geweest met zoons van 9. Prijzen zijn dikke prima, nog wat te doen allemaal, kinderen hebben hun meer dan vermaakt. Wel was het er heel koud en zijn er zelfs ouders geweest die de jas uit de auto hebben gehaald, en meerdere die het zeiden. Ik was zelf ook een beetje verkleumd, hele tijd met de jas aan gezeten, was blij dat ik later lekker warm in de auto kon opwarmen.
De kinderen hebben zich prima vermaakt. Alleen wij als ouders waren geneigd de jas aan te doen, zo koud was het binnen.
Prima Binnen Speelplaats bij Marconiweg Industrie Terrein in Joure voor kinderen van 1 - 12 jaar. Entree spelend kind €8. Horeca aanwezig & ruim parkeren.
Prachtige mooie gelegenheid om met de kinderen naar toe te gaan. Er is voor de kinderen veel te doen. Ook het eten hier is goed.
Het Smul kinderfeest voor onze dochter van 5 hier gehad. Wat echt super leuk. Kinderen hebben hun reuze vermaakt. Eten was ruim voldoende. Al met al een geweldige dag! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid