facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speel-o-theek 'de Posttrein'

Speel-o-theek 'de Posttrein'

Info

Openings tijden: Dinsdag morgen van 10.00 tot 11.15 uur. Woensdag middag van13.30 tot 14.30
en vrijdag avond van 19.00 tot 20.00 uur

Geschiedenis

Voor kinderen is spelen een belangrijke vorm van ontspanning. Spelen is bovendien belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Door te spelen leren kinderen vele vaardigheden, En ook wordt de fantasie geprikkeld.

Goed speelgoed is duur. Bovendien zijn kinderen snel uitgekeken op veel speelgoed. Dan is speelgoed lenen bij een speel o theek een alternatief. Zo kun je zien of het speelgoed iets is voor je kind, en kun je het eventueel daarna voor het kind aanschaffen.

Door speelgoed te lenen in de speel o theek kunnen ze kennis maken met verschillende soorten speelgoed. Dit is goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Adres: Ridderspoorstraat 3, 7701 EC Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523760909
Stad: Dedemsvaart
Route: Ridderspoorstraat 3
Postcode: 7701 EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jongerencentrum ChillOut Dedemsvaart Jongerencentrum ChillOut Dedemsvaart 305 meter Jongerencentrum
De Baron Dedemsvaart De Baron Dedemsvaart 314 meter Mooie plek om hapje te eten of te drinken het is meer dan dat Er is een bibliotheek, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid