facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speel Je Wijs

Speel Je Wijs

Info

SpeelJeWijs: genieten én leren voor kinderen en jongeren!

Geschiedenis

SpeelJeWijs biedt verschillende activiteiten voor zowel kinderen in de basisschoolleeftijd als de middelbare school; we doen individuele begeleiding en gaan soms ook op stap in een klein groepje.
Steeds combineren we op een positieve manier ‘leer’dingen met activiteiten waarbij je met aandacht voor jezelf en elkaar nieuwe ervaringen opdoet.

Ons doel is kinderen en jongeren te laten beseffen dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn, ze iets te laten leren en vooral veel plezier te maken!

Zou je meer willen weten over onze activiteiten of hieraan mee willen doen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je kunt ook bellen met Arjanne op 06 2127 3221.

Adres:
Telefoonnummer: 06 21273221
Stad: Vijfhuizen



op zoek naar gerelateerd: Speel je Wijs Deventer, Speel je Wijs Deventer openingstijden, Speelgoedwinkel Deventer, Speelgoedwinkel Apeldoorn, Intertoys Deventer, Speelgoedwinkel Zutphen, Speelgoedwinkel Arnhem, Deventer spel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid